Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η εταιρία Μ.&Κ. ΜΕΜΜΟΣ είναι εδώ και 35 χρόνια μία από τις πλέον καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο της εμπορίας ελαστικών. Συνεργάζεται πλέον και με το δίκτυο της SUPER SERVICE Dunlop και Good Year.

Ελαστικά Μ.&Κ. ΜΕΜΜΟΣ

9/3/2016

Η εταιρία Μ.&Κ. ΜΕΜΜΟΣ είναι εδώ και 35 χρόνια μία από τις πλέον καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο της εμπορίας ελαστικών, ενώ με νέες συνεργασίες επεκτείνει περαιτέρω το πεδίο δράσης της.

H εταιρία Μ.&Κ. ΜΕΜΜΟΣ, με εξειδίκευση στην εμπορία ελαστικών, συγκεντρώνει για 35 ολόκληρα χρόνια στην επαγγελματική της φαρέτρα την προτίμηση και εμπιστοσύνη ενός μεγάλου πελατολογίου.

Η εμπειρία που έρχεται από την πρώτη γενιά τον Θέμη Μέμμο, βρήκε άξιους συνεχιστές που ενδυναμώνουν κάθε χρόνο με στρατηγικές επιλογές τη θέση τους στην αγορά των ελαστικών.

Ο Μάρκος και o Κωνσταντίνος Μέμμος μέσα από την ισχυρή βάση που έχουν χτίσει με τα διεθνώς καταξιωμένα, ηγετικά σήματα της Continental και της Βridgestone, προσφέρουν ποικιλία ελαστικών για κάθε τύπο οχήματος και μοτοσικλέτας.

Η πρόσφατη συνεργασία της Μ.&Κ. ΜΕΜΜΟΣ με το δίκτυο της SUPER SERVICE Dunlop και Good Year, στόχο έχει να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της, προσφέροντας πάντα εγγυημένες επιλογές.

Δείτε περισσότερα για την εταιρία Μ.&Κ. ΜΕΜΜΟΣ στο www.kmemmos.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις