Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Επετειακά Corsa & Astra από 12.470 ευρώ

25/10/2019

Τώρα αγοράζεις Opel. Λίγο πριν παραδώσει την σκυτάλη, το Corsa «φοράει» τα γιορτινά του και έρχεται με έξτρα εξοπλισμό και τον 1.4 λτ. κινητήρα του, στη τιμή των 12.470 ευρώ. Μεγάλη έκπτωση και για το best seller Astra που φέρνει δωρεάν επετειακό εξοπλισμό σε νέα χαμηλή τιμή.

Η Opel σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις  ένα από τα πιο καλοπουλημένα αυτοκίνητα παγκοσμίως, στην καλύτερη μορφή του και γεμάτη εξοπλισμό  έκδοση «120 Edition», με 12.470 ευρώ.

Εάν σου αρέσει το Opel Corsa, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή να το κάνεις δικό σου. Λίγο πριν μας συστήσει τη νέα του γενιά, το αγαπημένο μικρό έχει πλέον την πιο ολοκληρωμένη και πλούσια μορφή του, έχοντας διορθώσει όλα τα κομμάτια στα οποία υστερούσε. Διανύοντας λοιπόν την καλύτερη εκδοχή της σειράς του, βρίσκεται σε προσφορά, ενώ ντύνεται με επετειακό, έξτρα, εξοπλισμό.

Το Opel Corsa καταφέρνει όσο κανένα άλλο μικρό μοντέλο, να συνδυάσει με μαεστρία την κομψότητα και την πρακτικότητα, με την καθημερινή οικονομία. Ένα απολαυστικό πακέτο που εδώ και χρόνια αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα best seller, και πλέον γίνεται πιο πλήρες αλλά και προσιτό από ποτέ, φορώντας τα γιορτινά του. Κάνε δική σου την επετειακή «120 Edition» έκδοση του Opel Corsa με τον 1.4 κινητήρα βενζίνης 90 ίππων, στην τιμή των 12.470 ευρώ. Ένας δοκιμασμένος κινητήρας που θα κινηθεί εξίσου άνετα και οικονομικά τόσο εντός, όσο και εκτός πόλης, την ώρα που συνδυάζεται με εντυπωσιακό εξοπλισμό όπως δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια για το infotainment, Intellilink με έγχρωμη οθόνη αφής 7”, ζάντες αλουμινίου & προβολείς ομίχλης. Ένα ευρύχωρο και πολυτάλαντο σύνολο που είναι σε θέση να καλύψει κάθε σου ανάγκη, ζητώντας τα λιγότερα και προσφέροντας τα περισσότερα.

 
Οι ειδικές τιμές για τις επετειακές εκδόσεις «120 Edition» στα best seller μοντέλα της γκάμας συνεχίζονται και στο απόλυτο best seller Astra, αλλά και στα SUV – Crosslan X, Mokka X και Grandland X, με αιχμή του δόρατος, το επιβλητικό Insignia.



Opel Astra «120 Edition» με 17.390 ευρώ
Μπορεί να μην είναι στα πρόθυρα νέα γενιάς, όμως το δεύτερο σημαντικότερο μοντέλο της Opel και best seller μικρομεσαίο Astra, ακολουθεί τον επετειακό ρυθμό του Corsa. Στην εξαιρετική τιμή των 17.390 ευρώ μπορείς να κάνεις δική σου την special έκδοση και να κερδίσεις έξτρα εξοπλισμό και τον καλύτερο κινητήρα της αγοράς. Η «120 Edition» ειδική έκδοση συνδυάζεται με τον εξαιρετικά οικονομικό Diesel κινητήρα των 110 ίππων, με 300 Nm ροπή και κατανάλωση μόλις 4.4 lt/100km, για απολαυστική, αλλά και οικονομική οδήγηση. Μάλιστα εκτός από το μεταλλικό χρώμα, στην επετειακή τιμή περιλαμβάνεται και έξτρα εξοπλισμός με αποκορύφωμα το σύστημα R 4.0 IntelliLink με οθόνη αφής 7", ζάντες αλουμινίου 16", πακέτο ορατότητας, ηλεκτρονικό διζωνικό κλιματισμό ECC και εσωτερικά μαρσπιέ με διακριτικά "Opel".


Με χώρους για όλη την οικογένεια, έναν γεμάτο ροπή αλλά οικονομικό κινητήρα και φυσικά όλες τις τεχνολογίες, αποτελεί το πιο πλήρες πακέτο στην αγορά, πάντα στην επετειακή τιμή των 17.390 ευρώ.

Δες εδώ όλες τις προσφορές του προγράμματος και διάλεξε το Opel που σου ταιριάζει. 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις