Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Επίσημο: H ανανεωμένη BMW Μ5

17/6/2020

Μετά και την διαρροή της πρώτης εικόνας για την ανανεωμένη BMW M5, ήρθε η ώρα και της επίσημης παρουσίασης της. Το performance μοντέλο της Γερμανικής βιομηχανίας προσφέρει ένα φρεσκαρισμένο πρόσωπο αλλά και αναβαθμίσεις στο εσωτερικό του.

Η ανανέωση του μοντέλου ξεκίνησε από την εξωτερική σχεδίαση, που τροποποιήθηκε στις λεπτομέρειες. Η μάσκα στην ανανεωμένη BMW M5 κατεβαίνει χαμηλότερα, ένα χρωμιωμένο πλαίσιο περιβάλλει τις «καρδιές», προστέθηκαν μεγάλες πλαϊνές εισαγωγές αέρα, ενώ τα LED φωτιστικά σώματα ενσωματώνουν νέες φωτεινές λωρίδες σχήματος L. Στο πίσω μέρος τα καινούργια LED φώτα, προσφέρουν μια δυναμική αίσθηση στο μοντέλο, και ο συνδυασμός με τις 20αρες ζάντες είναι ιδανικός. 


 
Στο εσωτερικό την παράσταση κλέβει, η μεγάλη κεντρική οθόνη των 12,3 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, αλλά και τα premium υλικά. 


 
Κάτω από το καπό, υπάρχει ο twin Turbo κινητήρας 4,4 λτρ. V8, που προσφέρει 600 ίππους στην BMW M5, μαζί με το οκτατάχυτο κιβώτιο M Steptronic με Drivelogic, όπως και το σύστημα τετρακίνησης M xDrive, το οποίο περιλαμβάνει επιπλέον ρύθμιση 2WD για πίσω κίνηση. Η BMW M5 επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./ώρα, σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα.  
Οι τιμές στη Γερμανία ξεκινούν από 120.900 ευρώ για την ανανεωμένη BMW M5

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις