Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Επίσημο: Μαγνητίζουν τα πρώτα teaser του Hyundai Elantra N!

22/6/2021

Μετά από μήνες αναμονής οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Hyundai Elantra N είναι γεγονός! Δείτε το εκρηκτικό sedan στα teaser που κυκλοφόρησαν και... φωνάζουν τον δυναμισμό του.

Τα «αποκαλυπτήρια» του νέου Hyundai Elantra N έχουν περάσει από «χίλια κύματα». Το high performance sedan έκανε την ανεπίσημη εμφάνισή του για πρώτη φορά τον περασμένο Σεπτέμβριο. Μέχρι σήμερα το μόνο που είχε κυκλοφορήσει ήταν ορισμένες spy φωτογραφίες καθώς και η δοκιμή του πρωτότυπου μοντέλου από ορισμένους YouTubers. Η αναμονή πήρε τέλος με τις 2 πρώτες teaser φωτογραφίες που δημοσίευσε η κορεατική μάρκα και οι οποίες πράγματι εντυπωσιάζουν. 

Αιχμηρές οι ακτίνες του Hyundai Elantra N, ξεχωρίζουν για το φινίρισμά του σε ασημί και μαύρο χρώμα.

Αιχμηρές οι ακτίνες του Hyundai Elantra N, ξεχωρίζουν για το φινίρισμά του σε ασημί και μαύρο χρώμα.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


«Το Elantra N είναι ένα sedan υψηλής απόδοσης που αποκαλύπτει την πιο σπορ πλευρά του εξαιρετικού ολοκαίνουργιου Elantra μας χάρη στις συναρπαστικές βελτιώσεις που δέχεται από το τμήμα N», ανέφερε αρχικά ο αντιπρόεδρος του τμήματος N brand Management & Motorsport της Hyundai Motor Company, Till Wartenberg και επεσήμανε. «Το σχεδιάσαμε για να είναι ένα αγωνιστικό σπορ αυτοκίνητο με δυναμικές προοπτικές οδήγησης και στυλ που λατρεύουν οι λάτρεις της απόδοσης. Ανυπομονώ για τα αποκαλυπτήρια του Elantra N, ενός μοντέλου που θα είναι εξαιρετική προσθήκη στη σειρά εμπορικών σημάτων Ν. Μείνετε συντονισμένοι για την ψηφιακή παγκόσμια πρεμιέρα».

Στην πράξη, οι δύο φωτογραφίες αποκαλύπτουν μικρές αλλά ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που εντάσσονται στο γενικότερο σπορτίφ ύφος του μοντέλου. Η Blue Performance απόχρωση που υπάρχει και σε άλλα μοντέλα N δεσπόζει και ενισχύεται από κόκκινες πινελιές στο πλάι και στον πίσω διαχύτη. Οι θηριώδεις κυκλικές εξατμίσεις και το μαύρο spoiler ολοκληρώνουν το εκρηκτικό σκηνικό στο πίσω μέρος. Διαφορετικές συγκριτικά με τα i20 N και i30 N είναι οι ζάντες του Elantra N. Για την ακρίβεια οι ακτίνες του είναι περισσότερο αιχμηρές με το φινίρισμα σε ασημί και μαύρο χρώμα να προσδίδει έξτρα σπορτίφ πινελιά.

Όσον αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές του Hyundai Elantra N «πηγή του κακού» είναι ένας 4κύλινδρος 2λιτρος κινητήρα 275 ίππων που θα συνοδεύεται είτε από 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο είτε από 8τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με την ακριβή ημερομηνία παρουσίασης με την Hyundai να περιορίζεται στην δήλωση πως περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν «τις επόμενες εβδομάδες».

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε