Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Έρχεται σύντομα το Audi Q6 e-tron
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έρχεται σύντομα το Audi Q6 e-tron

6/9/2022

Έρχεται το Audi Q6 e-tron, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τη γκάμα και αποτελώντας ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της, αφού πάνω σε αυτό θα στηρίξει όλο το ηλεκτρικό της μέλλον.

Αργότερα θα δούμε και την έκδοση Sportback

Σύντομα θα δούμε την εταιρεία των τεσσάρων κύκλων να παρουσιάζει το Audi Q6 e-tron, καθώς και την πιο σπορ, δυναμική έκδοση Sportback, η οποία θα αποτελέσει προεπισκόπηση των μελλοντικών ηλεκτρικών μοντέλων.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Εξελίσσεται σε συνεργασία με την Porsche

Το νέο SUV, πιθανολογείται ότι θα το δούμε μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ όπως έχει δηλώσει η Audi, θα είναι το μοναδικό που θα φέρει το συγκεκριμένο όνομα. Το ηλεκτρικό SUV αναμένεται να αποτελέσει τη «ραχοκοκαλιά» της ηλεκτρικής γκάμας όχι μόνο της Audi, αλλά γενικότερα του VW Group, αφού εξελίσσεται σε συνεργασία με την Porsche. Σε ότι αφορά την τελευταία, πάνω στην ίδια πλατφόρμα (Premium Platform Electric) θα βασίσει και την επόμενη ηλεκτρική Porsche Macan.

To Sportback δοκιμάζεται ήδη

Αργότερα -όπως συνηθίζεται- θα δούμε και μία πιο σπορ έκδοση sportback, με πιο αεροδυναμική σχεδίαση και coupe καταβολές, θα βασίζεται και αυτή στην ίδια πλατφόρμα PPE, ενώ θα κάνει το ντεμπούτο της αρκετά αργότερα. Παρόλα αυτά, οι Γερμανοί ήδη έχουν ξεκινήσει να δοκιμάζουν το ηλεκτρικό SUV, καθώς ο κατασκοπευτικός φακός έχει «συλλάβει» αρκετές δημόσιες εμφανίσεις. Το βαρύ καμουφλάζ βέβαια, δεν έχει καταφέρει να «κρύψει» την έντονη  κλίση του πίσω μέρους της οροφής, ούτε τις αεροδυναμικές καμπύλες του αμαξώματος.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε