Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Έρχεται το νέο Kadjar να τα βάλει με το Qashqai

Έρχεται το νέο Kadjar να τα βάλει με το Qashqai

Διαβάστηκε από 3511 αναγνώστες - 3/12/2021

Η νέα γενιά του Renault Kadjar έρχεται ως αδελφός του νεότερου Nissan Qashqai, αλλά με εντελώς διαφορετική σχεδίαση και τεχνολογίες όντας για πρώτη φορά υβριδικό και Plug-in υβριδικό.

Renault Clio ετοιμοπαράδοτο με επιδότηση τιμής

Το μικρομεσαίο SUV Kadjar της Renault που έκανε ντεμπούτο το 2015, συνδέεται βαθιά με το Nissan Qashqai εφόσον βασίστηκε στη δημοφιλέστατη δεύτερη γενιά του τελευταίου. Έτσι η νέα γενιά του γαλλικού SUV, έρχεται με τα καλύτερα εφόδια, έτοιμο να συνεχίσει την πορεία του πάνω στα χνάρια του ιαπωνικού best seller.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Στο πάτωμα του νέου Qashqai

Οι γλώσσες λένε πως η γαλλική εταιρία ίσως να μην διατηρήσει την ονομασία Kadjar για το οικογενειακό SUV της. Το σίγουρο όμως είναι ότι το νέο μοντέλο θα χτιστεί στο CMF-C πάτωμα του Nissan Qashqai, έχοντας σχεδόν τις ίδιες -μεγαλύτερες σε σχέση με πριν- διαστάσεις, πέρα από το μεταξόνιο που αναμένεται να παραμείνει στα 2.666 χλστ. Στο σημείο που θα ξεχωρίσει το μικρομεσαίο SUV και ποντάρουν οι Γάλλοι είναι το μοναδικό του ντιζάιν.

Με την γνωστή σχεδιαστική ταυτότητα της Renault

Η ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο, αντλεί στοιχεία από καμουφλαρισμένα μοντέλα δοκιμών και εσωτερικές κατασκοπευτικές πληροφορίες. Το επόμενο Kadjar θα είναι πολύ δυναμικό, έχοντας πληθώρα από τα χαρακτηριστικές γραμμές της νέας σχεδιαστικής ταυτότητας των Γάλλων. Το νέο λογότυπο της Renault δεσπόζει στο κέντρο της μάσκας, η οποία πλαισιώνεται από λεπτούς LED προβολείς σχήματος «C» που συναντούμε στα περισσότερα μοντέλα της γκάμας, θυμίζοντας το ηλεκτρικό Megane E-Tech Electric. Οι νευρώσεις στο πλάι, τα χαμηλά πλαστικά προστατευτικά, η μεγάλη απόσταση από το έδαφος και η γυρτή προς τα πίσω οροφή σε διχρωμία τονίζουν την εμφάνισή του και συντελούν στη δημιουργία ενός καλαίσθητου σχήματος.

Εσωτερικό που δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο

Οι πληροφορίες σχετικά με το εσωτερικό, αναφέρουν πως το οικογενειακό SUV των Γάλλων θα ανεβάσει το τεχνολογικό επίπεδο κατακόρυφα. Ο σχεδιασμός του πλήρως ψηφιακού ταμπλό θα ακολουθήσει τα πρωτότυπα των Trezor, Symbioz και Morphoz υιοθετώντας αυτό που η Renault αποκαλεί OpenR, έχοντας  το σχήμα ανεστραμμένου «L». Μία οθόνη 12,3 ιντσών αναλαμβάνει το ρόλο του ψηφιακού πίνακα ελέγχου, ενώ στις κορυφαίες εκδόσεις συμπληρώνεται από μια οθόνη αφής 12 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, ενώ οι φθηνότερες εκδόσεις θα διαθέτουν μικρότερη κεντρική οθόνη 9 ιντσών. Επιπρόσθετα, το νέο Kadjar αναμένεται να είναι πιο πρακτικό, ποιοτικό και ευρύχωρο, ως απόρροια των μεγαλύτερων διαστάσεων και του μεταξονίου.
  ...Δείτε περισσότερα

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Renault Clio ετοιμοπαράδοτο με επιδότηση τιμής