Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
11 φωτογραφίες »

Έτοιμο το νέο VW ID.5

16/10/2020

Το αδερφάκι του VW ID.4 με πιθανό όνομα ID.5, έκανε την πρώτη του εμφάνιση. Οι παρακάτω φωτογραφίες κατασκοπείας δείχνουν το νέο coupe crossover να δοκιμάζεται στη πίστα του Nurburgring και να είναι βασισμένο στα χαρακτηριστικά του I.D 4.

Η Volkswagen έχει μεγάλα σχέδια για το μοντέλο ID που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Η Γερμανική εταιρεία βλέπει το ηλεκτρικό crossover ως άμεσο αντίπαλο mainstream μοντέλων ίδιας κατηγορίας όπως τα Toyota RAV4, Honda CR-V και πιστεύει ότι έχει τις προδιαγραφές να κατακτήσει την κορυφή των πωλήσεων. Προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας ευρύτερης ομάδας πελατών, η αυτοκινητοβιομηχανία που εδρεύει στο Wolfsburg εργάζεται ήδη σε ένα εναλλακτικό στυλ στο εξωτερικό του αυτοκινήτου.



Το όνομά του νέου μοντέλου ακόμα δεν είναι επίσημο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι υπό συζήτηση ονόματα όπως, ID.5, ID.4 Coupe και ID.4 GTX από τη Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. 


Είναι περίεργο το γεγονός ότι η Volkswagen αποφάσισε να καλύψει το μπροστινό άκρο του αυτοκινήτου και να το κάνει να μοιάζει με του Opel Grandland X. Μια από τις πιο σημαντικές διαφορές μεταξύ αυτού του πρωτοτύπου και του ID.4 που παρουσιάστηκε πρόσφατα, είναι το πίσω μέρος. 


Το νέο SUV μηδενικών εκπομπών ρύπων, θα κλείνει την σχεδίαση του πίσω μέρους, με μια κεκλιμένη οροφή και ένα πιο ραβδωτό παρμπρίζ. Η πίσω όψη φαίνεται να έχει ελαφρώς τροποποιημένη σχεδίαση, με το πιο αξιοσημείωτη λεπτομέρεια να είναι η νέα σταθερή αεροτομή με ενσωματωμένο τρίτο φως φρένων. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχει κάποιο είδος διαχύτη προφυλακτήρα, αλλά η τελική σχεδίαση αυτού του εξαρτήματος δεν είναι ακόμη ορατή.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις