2 φωτογραφίες »

Έτσι θα είναι η νέα γενιά του Renault Kadjar

12/4/2021

Η νέα γενιά του Renault Kadjar θα κάνει την επίσημη πρώτη του, μέσα στους επόμενους μήνες, αφού ήδη πραγματοποιεί τις τελικές δοκιμές εξέλιξης του. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα, για το επερχόμενο μοντέλο.

 
 

Renault : H Automotivo, 1η σε πωλήσεις Renault για το 2020!

Car Repair: Κάντο καινούριο με τα μισά λεφτά

Η Γαλλική βιομηχανία της Renault συνεχίζει τον «οργασμό» σχεδίασης και παραγωγής νέων μοντέλων, με το νέο Kadjar να στοχεύει στις υψηλές θέσεις της κατηγορίας των C-SUV. Αυτή την περίοδο το νέο Renault Kadjar πραγματοποιεί τελικές δοκιμές εξέλιξης, ώστε να παρουσιαστεί μέσα στο έτος.

Το νέο μοντέλο θα βασιστεί CMF-C πλατφόρμα, με πιο έντονο και μοντέρνο σχεδιασμό. Αιχμή του δόρατος θα είναι τα φωτιστικά σώματα του νέου μοντέλου, που θα είναι εφάμιλλης σχεδίασης με του Megane eVision, και μαζί με τις νευρώσεις προσφέρουν, πιο δυναμικό αποτέλεσμα. Το νέο Renault Kadjar θα έχει μοντέρνο εσωτερικό, με πλήθος τεχνολογικών συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού. Η Γαλλική πρόταση της Renault για την κατηγορία των C-SUV, θα είναι διαθέσιμη με αρκετές επιλογές κινητήρων εσωτερικής καύσης, όλων των ειδών υβριδισμού 
(ήπια υβριδικές, υβριδικές και Plug-In υβριδικές εκδόσεις), ενώ δεν αποκλείεται και μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.
 
Η επίσημη παρουσίαση του νέου Renault Kadjar, έχει προγραμματιστεί για το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς.