Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Έτσι θα είναι το νέο Toyota Land Cruiser

2/3/2021

Η Ιαπωνική βιομηχανία της Toyota έχει κάνει γνωστό πως εξελίσσει το νέο Land Cruiser, και σήμερα σου παρουσιάζουμε όλες τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για το επερχόμενο δημοφιλές SUV.

Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί και επίσημα από τους Ιάπωνες, μέσα στο καλοκαίρι του 2021, και ήδη πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης σε δημόσιους δρόμους. 

Το νέο Toyota Land Cruiser δεν θα έχει μεγάλες διαφορές στην εξωτερική σχεδίαση του από το προηγούμενο μοντέλο, εκτός από κάποιες πιο έντονες νευρώσεις του αμαξώματος αλλά και νέους προβολείς. Το νέο μοντέλο θα έχει αναβαθμισμένη ανάρτηση και σύστημα μετάδοσης κίνησης, ενώ κάτω από το καπό θα βρεθεί ένας V6 3,5 λίτρων twin-turbo και ίσως μια υβριδική έκδοση. 



Το επιβλητικό SUV θα εφοδιαστεί με όλη την παλέτα συστημάτων υποβοήθησης του Ιαπωνικού Κολοσσού, αλλά και νέο σύστημα infotainment με πλήρη διασύνδεση. 

Σε μικρό διάστημα από σήμερα λοιπόν θα γνωρίσουμε το νέο SUV της Ιαπωνικής βιομηχανίας που η εξέλιξη του θα το καταστήσουν πιο ανταγωνιστικό στην κατηγορία του, χρησιμοποιώντας σαν βάση το ίδιο πλαίσιο.  
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις