2 φωτογραφίες »

Έτσι θα είναι το νέο ανανεωμένο Skoda Kodiaq

Διαβάστηκε από 1717 αναγνώστες - 8/4/2021

Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης έκδοσης του Skoda Kodiaq, ψηφιακές εικόνες μας το αποκαλύπτουν σήμερα. Δείτε πως θα είναι η facelift έκδοση του δημοφιλούς SUV.

 
 

Ανταλλακτικά με όφελος ως και 35%

To Kodiaq, αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την Τσέχικη βιομηχανία της Skoda, αφού αποτελεί το πιο δημοφιλές SUV στην γκάμα της. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του, αλλά ψηφιακά σχέδια μας αποκάλυψαν από σήμερα την τελική μορφή του. 

Το νέο Skoda Kodiaq θα μοιάζει πιο δυναμικό, με νέους LED εμπρός προβολείς, όμορφη νέα μάσκα, καινούργιο προφυλακτήρα και προβολείς ομίχλης. Το δημοφιλές SUV που θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στις 13 Απριλίου, θα είναι εφοδιασμένο με εντυπωσιακούς πίσω προβολείς, νέο πίσω προφυλακτήρα, και το όνομα SKODA να δεσπόζει στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ. Η Skoda στηρίζοντας πολλά στην εμπορική πορεία του Kodiaq, θα προσφέρει περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης και περισσότερο τεχνολογικό εξοπλισμό, αλλά και αρκετές επιλογές διαθέσιμων κινητήρων. 

Η Τσέχικη βιομηχανία θα συνεχίσει να προσφέρει το Kodiaq και με κινητήρες βενζίνης, αλλά και diesel, και είναι σίγουρο πως θα υπάρξει και έκδοση RS, με κινητήρα χαμηλότερων ρύπων. Η επίσημη παρουσίαση του νέου Skoda Kodiaq έχει προγραμματιστεί για τις 13 Απριλίου. 

Tags: SKODA KODIAQ