Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Έτσι θα μοιάζει το ανανεωμένο Ford Kuga
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έτσι θα μοιάζει το ανανεωμένο Ford Kuga

22/3/2022

Οι φήμες έχουν πάρει φωτιά και μιλάνε για τον ερχομό του ανανεωμένου Ford Kuga, με τα πρώτα ψηφιακά σχέδια να εμφανίζονται στην επιφάνεια του διαδικτύου, δείχνοντας μία άποψη για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το επερχόμενο μοντέλο.

Έρχεται η ανανέωση του Kuga

Η τελευταία και τρίτη γενιά του Ford Kuga ήρθε τον Απρίλιο του 2019 και από τότε έχει σημειώσει μία αξιόλογη εμπορική πορεία σε όλη την Ευρώπη, ειδικά με την Plug-in υβριδική έκδοση. Παρόλα αυτά, Ford θέλει να κρατήσει ανταγωνιστικό το Kuga και για αυτό ετοιμάζει ήδη την ανανεωμένη του έκδοση.

Σπορ και κοφτερή εμφάνιση

Η γνωστή για τα ψηφιακά της σχέδια ιστοσελίδα kolesa.ru, αποκάλυψε τη δική της πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το ανανεωμένο Kuga. Το ψηφιακό μοντέλο διαθέτει πλέον πιο λεπτά και επιθετικά φωτιστικά σώματα, ενώ η ενδιάμεση γρίλια έχει πιο τετραγωνισμένο σχήμα που συνοδεύεται από μεγάλους αεραγωγούς. Στο πίσω μέρος δεν συναντάμε μεγάλες διαφορές, αν και φαίνεται να έχει πιο κοφτερή και σπορτίφ σχεδίαση.

Πρεμιέρα το 2022

Τώρα, σε ότι αφορά τα κινητήρια σύνολα που θα εξοπλίσουν  το ανανεωμένο Kuga, δεν αναμένεται να δούμε κάτι καινούργιο, εφόσον τo Κuga θα συνεχίσει να εφοδιάζεται με κινητήρες βενζίνης και diesel των 1.500 κ.εκ αλλά και με Plug-in υβριδική έκδοση 225 ίππων. Οι ενδεχόμενες αλλαγές θα αφορούν τους κινητήρες καύσης που ίσως θα συνδυάζονται με μία ήπια υβριδική τεχνολογία. Το ντεμπούτο του ανανεωμένου Ford Kuga θα γίνει μέσα στο 2022.



«Δυναμική» ανανέωση!
Πιο σπορ και κοφτερή εμφάνιση.
Ίσως δούμε μικρές αλλαγές στους κινητήρες.
Ντεμπούτο μέσα στο 2022.
Τι περιμένεις να δεις από το ανανεωμένο Kuga;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε