Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Φήμες για 2η γενιά Hyundai i20 N

Φήμες για 2η γενιά Hyundai i20 N

8/9/2022

Το πρώην «αφεντικό» του τμήματος Hyundai N πιέζει τη νοτιοκορεάτικη εταιρεία, να δώσει το πράσινο φως σε μια δεύτερη γενιά του i20 N.

Πιέσεις για νέα γενιά Hyundai i20 N

Ο Albert Biermann είναι ένας από τους πιο ισχυρούς άντρες της Hyundai, διετέλεσε ως Διευθυντής του τμήματος N ενώ πρόκειται να γίνει ο νέος εκτελεστικός τεχνικός σύμβουλος της νοτιοκορεάτικης φίρμας. Ο «πατέρας» των Ν μοντέλων λοιπόν, πιέζει για μία δεύτερη γενιά του σκληροπυρηνικού Hyundai i20 N.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Δυσοίωνο το μέλλον των hot hatch

Το μέλλον των hot hatch υψηλών επιδόσεων είναι δυσοίωνο για τη νοτιοκορεάτικη φίρμα, αφού οι ανερχόμενες κατηγορίες των SUV και των crossover κοντεύουν να «εξαφανίσουν» όλες τις υπόλοιπες. Τώρα αν προσθέσετε στην παραπάνω εξίσωση τον παράγοντα της ηλεκτροκίνησης, καταλαβαίνεται πως τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο.
 

«Ο διάδοχος δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, είναι δύσκολο»

Σε συνέντευξη σε μέσο του εξωτερικού, ο Biermann δήλωσε: «Ο διάδοχος δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, είναι δύσκολο. Η αγορά των hot hatch συρρικνώνεται παγκοσμίως, αλλά αυτή του i20 N είναι πολύ σημαντική στην Ευρώπη. Από την άλλη, στην Ευρώπη πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται τα ηλεκτρικά οχήματα. Ήδη παλεύω για ένα βενζινοκίνητο i20 N δεύτερης γενιάς για αρκετό καιρό. Δεν το έχω πετύχει ακόμα».
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε