Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Fiat 500e: Το απόλυτο ηλεκτρικό πόλης
14 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Fiat 500e: Το απόλυτο ηλεκτρικό πόλης

Διαβάστηκε από 18522 αναγνώστες - 30/8/2022

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500e διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που το κάνουν ένα σύμβολο της νέας εποχής της αυτοκίνησης, με την εκπληκτικά καλή αυτονομία των έως 460 χλμ όταν αφορά σε αστικές μετακινήσεις, να πλαισιώνεται από μηδενικά τέλη, ελεύθερη πρόσβαση στο δακτύλιο και δυναμικές επιδόσεις! Ειδικά στην έκδοση 3+1 με την επιπλέον πίσω ανάστροφη πόρτα, στο παιχνίδι μπαίνει ακόμα περισσότερο κι η άνεση κι η πρακτικότητα.

Το Fiat 500 δεν θέλει συστάσεις. Είναι ένα από τα αμάξια-ορόσημα στο κόσμο της  αυτοκινητοβιομηχανίας, με το μοναδικό του στιλ και την υψηλή αισθητική του να το κάνουν αγαπητό σε όλους τους car-lovers.



Ακολουθώντας την τάση της εποχής, η ιταλική εταιρία έκανε το μεγάλο βήμα λανσάροντας το best seller μοντέλο της αμιγώς ηλεκτρικό, χωρίς να χάνει τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει, αποκτώντας όλα τα θετικά στοιχεία που δίνει η ηλεκτροκίνηση. Το νέο Fiat 500e είναι το απόλυτο ηλεκτρικό για την πόλη, που δεν θα διστάσει όμως στιγμή να προσφέρει στους επιβάτες του κι αποδράσεις γεμάτες φινέτσα.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με μοναδικά στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει στο δρόμο

Το Fiat 500e χαρακτηρίζεται από τη ρετρομοντέρνα σχεδίαση της οικογένειας 500, ενώ βασίζεται σε μια πλατφόρμα αποκλειστικά για ηλεκτρικά μοντέλα. Διαθέτει μοναδικές λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει, δίνοντας του ένα ξεχωριστό χαρακτήρα, όπως η κλειστή μάσκα με το λογότυπο «500». Οι εμπρός LED infinity προβολείς είναι ιδιαίτεροι, «παίζοντας παιχνίδια» με το καπό και δημιουργώντας μια μοναδική φωτεινή υπογραφή, με τα πλαϊνά φλας να προεξέχουν από τα φτερά, όντας ένας φόρος τιμής στο θρυλικό μοντέλο του 1957.



Τα πίσω φωτιστικά σώματα έχουν το γραφικό «e», που υποδηλώνει την ηλεκτρική φύση του μοντέλου, ενώ στη πόρτα του πορτμπαγκάζ στέκει περήφανο το μονόγραμμα Fiat. Το μήκος του και το πλάτος του είναι μεγαλύτερο κατά 6 εκατοστά από τα συμβατικά αδέρφια του, δίνοντας του έτσι μια πιο εμβληματική εμφάνιση και ταυτόχρονα επηρεάζοντας θετικά τόσο την οδική συμπεριφορά όσο και την άνεση.



Το Fiat 500e διατίθεται με 3 διαφορετικά αμαξώματα. Το κλασικό hatchback που το έκανε γνωστό σε όλο το πλανήτη, το καλαίσθητο cabrio και το μοναδικό 3+1 με την ανάστροφη πίσω πόρτα που επιτρέπει εύκολη πρόσβαση στα καθίσματα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε