Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ford: 3 ηλεκτρικά μοντέλα θα παρουσιάσει έως το 2024
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford: 3 ηλεκτρικά μοντέλα θα παρουσιάσει έως το 2024

Διαβάστηκε από 9891 αναγνώστες - 14/3/2022

Η Ford ανακοίνωσε την έλευση ενός αμιγώς ηλεκτρικού Puma και δύο ακόμα ηλεκτρικών crossover ειδικά για τις ευρωπαϊκές αγορές ακλουθώντας πιστά την ηλεκτρική στρατηγική της.

Προχωράει την στρατηγική εξηλεκτρισμού

Τρία νέα επιβατικά ηλεκτρικά οχήματα ετοιμάζει η Ford, τα οποία και θα έχουν παρουσιαστεί έως το 2024 στην Ευρώπη και θα σταθούν πλάι στην ήδη διαθέσιμη Mustang Mach-E. Η είδηση ήρθε επίσημα από την εταιρεία, συνοδευόμενη από πληροφορίες για το τι περιλαμβάνει το ηλεκτρικό της μέλλον.

Στα σκαριά 2 νέα ηλεκτρικά crossover

Σύμφωνα με τη Ford, ένα από τα μοντέλα που θα δούμε αποτελεί και μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Puma, μεταξύ ενός νέου μεσαίου μεγέθους crossover και ενός Sport crossover. Σε ότι αφορά το μεσαίο crossover πρόκειται να το δούμε εντός του 2022, ενώ θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το 2023. Την παραγωγή του αναμένεται  να αναλάβει το εργοστάσιο της Ford Europe στην Κολωνία της Γερμανίας και υπόσχεται να προσφέρει αυτονομία 500 χιλιομέτρων.

Το 2024 το ηλεκτρικό Puma

Σε ότι αφορά το sport crossover η Ford ανέφερε μόνο πως και αυτό θα κατασκευαστεί στην Κολωνία από το 2024, ενώ πιθανόν να αποτελεί μία πιο ισχυρή έκδοση του μεσαίου crossover που θα γνωρίσουμε νωρίτερα. Τέλος, για το ηλεκτρικό Puma οι πληροφορίες λένε πως θα συναρμολογηθεί στην Κραϊόβα της Ρουμανίας και θα κάνει το ντεμπούτο του το 2024, συμπληρώνοντας τη γκάμα του κανονικού Puma, δίπλα στις ήπια υβριδικές εκδόσεις.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε