Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ford: Αποκαλύπτει σιγά-σιγά τη νέα Mustang GT Performance

Ford: Αποκαλύπτει σιγά-σιγά τη νέα Mustang GT Performance

5/9/2022

Η Ford ενόψει της νέας Mustang αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο λογότυπο της GT Performance έκδοσης, δίνοντας στη δημοσιότητα και ένα teaser βίντεο από τη νέα γενιά του μοντέλου.

Στις 14 Σεπτέμβρη τέλος η αναμονή

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη αποκάλυψη της νέας Ford Mustang, η αμερικανική εταιρεία μας αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες από το επερχόμενο μοντέλο. Η παρουσίασή της αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου, κάτι που μας το θυμίζει και το teaser βίντεο που δημοσιοποιήθηκε, το οποίο και δείχνει το νέο λογότυπο της GT Performance έκδοσης, καθώς και το πορτμπαγκάζ.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ένα βίντεο «μαρτυράει» το λογότυπο GT Performance

Στο βίντεο λοιπόν, μπορεί να παρατηρήσει κανείς μία βαλίτσα η οποία βρίσκεται στο πορτμπαγκάζ, πιθανόν της νέας Ford Mustang. Κλείνοντας, αποκαλύπτεται το γνώριμο GT σήμα ανάμεσα στα δύο φωτιστικά σώματα, με το συγκεκριμένο πάνελ να έχει πλέον το χρώμα του αμαξώματος και όχι μάυρο, όπως συνέβαινε στην προηγούμενη, 6η γενιά. Λεπτομέρεια που δεν περνά απαρατήρητη, είναι η λέξη «Performance» που είναι χαραγμένη πάνω στο σήμα.

Χειροκίνητο κιβώτιο & οι φήμες για υβριδική έκδοση

Μεταξύ άλλων, αξίζει να αναφέρουμε πως το νέο μοντέλο θα φέρει ένα μηχανοκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων πέρα της αυτόματης επιλογής, χωρίς όμως η Ford να ανακοινώνει περισσότερες πληροφορίες. Με το βλέμμα στον εξηλεκτρισμό, οι φήμες θέλουν την εταιρεία του «μπλε οβάλ» να κυκλοφορεί και μία υβριδική έκδοση.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε