Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ford Mustang Mach-E: Διαθέσιμη τώρα κι online
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford Mustang Mach-E: Διαθέσιμη τώρα κι online

5/7/2022

Τώρα η Ford σας δίνει τη δυνατότητα μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της να παραγγείλετε και να επιλέξετε τη Mustang Mach-E που σας ταιριάζει ακόμα κι από την οθόνη του κινητού σας τηλέφωνο.

Η καινούργια σας Mustang Mach-E είναι λίγα κλικ μακριά

Η Ford Motor Ελλάς κοιτώντας το αύριο κι γνωρίζοντας το ρόλο που παίζει το διαδίκτυο στο σήμερα, παρουσίασε μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα online παραγγελιών και αγοράς της νέας Mustang Mach-E, που μπορείτε να την βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας. Μέσα από τη σύγχρονη αυτή εφαρμογή ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει και να διαμορφώσει την έκδοση του ηλεκτρικού SUV που τον ενδιαφέρει και να το παραγγείλει online, με δυνατότητα επιλογή του εμπόρου από τον οποίο θα το αγοράσει. Επιπλέον ο εν δυνάμει κάτοχος μπορεί να δει και να αναζητήσει την Mustang Mach-E που του ταιριάζει μέσα από μια λίστα με το διαθέσιμο απόθεμα οχημάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η εμπειρία της παραγγελίας κορυφώνεται με τη δυνατότητα επιλογής του χώρου παράδοσης που μπορεί να γίνει σε κατάστημα ενός εμπόρου Ford ή σε χώρο που θα υποδείξει ο αγοραστής.
.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με δυνατότητα επιλογής αξεσουάρ και στοιχεία εξοπλισμού

Η online υπηρεσία της Ford δίνει τη δυνατότητα στους αγοραστές να διαλέξουν τα αξεσουάρ και τα στοιχεία εξοπλισμού της αρεσκείας τους, εξοπλίζοντας την Mustang Mach-E σύμφωνα με τα δικά τους γούστα. Μερικά από διαθέσιμα αξεσουάρ είναι το διαχωριστικό του χώρου φόρτωσης, το αντιολισθητικό δάπεδο κι ο κοτσαδόρος, ενώ προσφέρεται η επιλογή απόκτησης μονοφασικού ή τριφασικού επιτοίχιου φορτιστή (wallbox).
 

Και δυνατότητα ανταλλαγής με το παλιό αυτοκίνητο

Όμως οι δυνατότητες δεν σταματάνε εδώ. Η online πλατφόρμα διαμόρφωσης και παραγγελίας της Mustang Mach-E στην Ελλάδα επιτρέπει με εύκολα βήματα την ενημέρωση του εμπόρου Fοrd σε περίπτωση που ο αγοραστής διαθέσει το παλιό του αυτοκίνητο για ανταλλαγή. Για να γίνει η εκτίμηση της αξίας του οχήματος το μόνο που πρέπει να γίνει είναι η εισαγωγή στοιχείων σε συγκεκριμένα πεδία.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε