Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ford Mustang Mach-E: Με 294 ίππους και 610 χλμ αυτονομία
17 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford Mustang Mach-E: Με 294 ίππους και 610 χλμ αυτονομία

Διαβάστηκε από 14654 αναγνώστες - 27/10/2022

Η Mustang Mach-E συνθλίβει τον αστικό μύθο ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν μπορούν να προσφέρουν αδρεναλίνη και ταυτόχρονα εξαιρετική αυτονομία! Δεν τα λες λίγα τα 610 χλμ!

Ακολουθώντας την τάση της εποχής, όπου οι αυτοκινητοβιομηχανίες περιστρέφονται γύρω από την ηλεκτροκίνηση, η Ford σε μια κίνηση που προκάλεσε, παρουσίασε τη θρυλική Mustang, αμιγώς ηλεκτρική και SUV. Αν και πολύ την κατηγόρησαν για «ιεροσυλία», η νέα Ford Mustang Mach-E, όπως είναι το πλήρες όνομα της, ξεφεύγει από τα στενά όρια των crossover και εντυπωσιάζει με την αισθητική, την τεχνολογία και την πρακτικότητα που την διακατέχει. Η νέα σελίδα στην ιστορία του θρυλικού μοντέλου γράφεται μπροστά μας κι εμείς το οδηγάμε.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

Σχεδίαση που ακολουθεί τις γραμμές των θρυλικών Mustang

Μπορεί με την πρώτη επαφή να φαίνεται ότι, η σχεδιαστική φιλοσοφία της Mustang Mach-E αναβλύζει φρεσκάδα, αλλά το ηλεκτρικό SUV της Ford εκτός από το όνομα, συγγενεύει και σχεδιαστικά με το θρυλικό προκάτοχο του. Οι γραμμές της νέας Mach-E παραπέμπουν στην θρυλική κουπέ Mustang με το μακρύ καπό και τα φωτιστικά σώματα, ενώ το αλογάκι στέκει περήφανο στην κλειστού τύπου γρίλια της εμπρόσθιας μάσκας. Οι πλαϊνές γραμμές υπογραμμίζουν το δυναμισμό του SUV, με την κεκλιμένη οροφή να τονίζει τον coupe χαρακτήρα του αυτοκινήτου, ενώ λάμπουν δια την απουσίας τους τα χερούλια στις πόρτες, που έχουν αντικατασταθεί με σύστημα e-latch, το οποίο αναγνωρίζει το κλειδί και ανοίγει τις πόρτες με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα πίσω φωτιστικά σώματα παραπέμπουν στη συμβατική έκδοση, με κύριο στοιχείο τις τρεις κάθετες λωρίδες. Τα προστατευτικά περιμετρικά του αυτοκινήτου και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος αναδεικνύουν το SUV χαρακτήρα του μοντέλου της Ford.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε