Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ford Mustang Mach-E: Με αναβαθμισμένη ικανότητα ρυμούλκησης
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford Mustang Mach-E: Με αναβαθμισμένη ικανότητα ρυμούλκησης

4/5/2022

Η Ford Mustang Mach-E προσφέρει ακόμα περισσότερη οδηγική άνεση, με αναβαθμισμένη αίσθηση οδήγησης με ένα πεντάλ, μείωση 37 λεπτών στη διαδικασία φόρτισης μεταξύ 80-90% της χωρητικότητας της μπαταρίας και ικανότητα ρυμούλκησης στα 1.000 kg.

Αναβαθμισμένη η Mustang Mach-E

Η Ford δε σταματά να βελτιώνει τη Mustang Mach-E, που πλέον μεταξύ άλλων διαθέτει βελτιωμένη ικανότητα ρυμούλκησης. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η εγκεκριμένη ικανότητα ρυμούλκησης με τα φρένα της Ford Mustang Mach-E, αυξάνεται τώρα στα 1.000 kg για τα μοντέλα Extended Range, τόσο για την έκδοση με κίνηση στους πίσω τροχούς όσο και στην τετρακίνητη. Με την παραπάνω βελτίωση, το ηλεκτρικό SUV μπορεί να ρυμουλκήσει ένα τυπικό μικρό ή μεσαίο πολυεστερικό σκάφος.

Μειωμένοι χρόνοι φόρτισης & ομαλότερη οδήγηση με ένα πεντάλ

Η Mustang Mach-E έχει επίσης αναβαθμιστεί και στη διαδικασία φόρτισης, αφού πλέον προσφέρει μειωμένο χρόνο μεταξύ του 80-90% της χωρητικότητας της μπαταρίας από 52 λεπτά σε 15 λεπτά. Ακόμη, έχει επαναβαθμονομιστεί η λειτουργία οδήγησης με ένα πεντάλ (one-pedal driving) προσφέροντας τώρα μία πιο ομαλή συμπεριφορά στις χαμηλότερες ταχύτητες, καθιστώντας βελτιωμένη την οδηγική άνεση.

«Οι αναβαθμίσεις δείχνουν την επιθυμία για ανταπόκριση στα αιτήματα των πελατών»

Ο This Woelpern, general manager, Imports, Ford Ευρώπης  δήλωσε σχετικά με τα παραπάνω: «Η αναβάθμιση της ικανότητας ρυμούλκησης της Mustang Mach-E είναι μία από τις πολλές δωρεάν αναβαθμίσεις που συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε σε hardware και software, ή μέσω έγκρισης τύπου, για να προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία». Σχετικά με την ικανότητα ρυμούλκησης σχολίασε «Η αυξημένη ικανότητα ρυμούλκησης ειδικότερα, δείχνει ξεκάθαρα την επιθυμία μας να ανταποκριθούμε στα αιτήματα των πελατών, αφού εξετάσαμε την προοπτική υλοποίησης μιας αύξησης και προσφέροντάς τους τελικά αυτό που ήθελαν».
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε