Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Μercedes GLC 300DE: Πετρέλαιο, Plug-In και 306 ίπποι
14 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μercedes GLC 300DE: Πετρέλαιο, Plug-In και 306 ίπποι

Διαβάστηκε από 20059 αναγνώστες - 23/8/2022

Η νέα έκδοση της GLC της Mercedes συνδυάζει έναν ηλεκτροκινητήρα 48V και τον 4κύλινδρο κινητήρα πετρελαίου 2.0 λίτρων. Ποια είναι τα στοιχεία συμπεριφοράς του μοντέλου στον δρόμο όμως;

Η νέα αυτή έκδοση για την Mercedes GLC 300 de προσφέρει δυνατότητα κίνησης μόνο με ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ σε μεγαλύτερες αποστάσεις επωφελείται από τη μεγάλη αυτονομία και οικονομία που προσφέρει ο πετρελαιοκινητήρας με τον οποίο εξοπλίζεται. Η τιμή της GLC 300 de Coupe στη χώρα μας ανέρχεται στα 75.300 ευρώ.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σχεδιαστικά, η  Mercedes  GLC 300 de Coupe, είναι μυώδης, επιβλητική και με off road στοιχεία

 Ο εξωτερικός της σχεδιασμός  τονίζεται από σπορ χαρακτηριστικά. Πρόκειται για ένα μεγάλο SUV, που η ξεχωριστή off-road εμφάνισή του τονίζεται από μυώδεις επιφάνειες και εντυπωσιακές λεπτομέρειες, όπως το έντονο περίγραμμα της εμπρός γρίλιας. Στο βασικό της εξοπλισμό περιλαμβάνονται οι υψηλής απόδοσης προβολείς LED High Performance  με ενσωματωμένα φώτα ημέρας, τα πίσω φώτα LED και οι ράγες οροφής.


Άνετη, ευέλικτη με luxury χαρακτήρα στο εσωτερικό της 

H Mercedes GLC 300 de Coupe συνδυάζει με έξυπνο τρόπο, εκτός από την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την ευελιξία, προσφέροντας εξαιρετική άνεση και εργονομία με το ευρύχωρο εσωτερικό του. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά, αποτελεί μία πρόταση ιδιαίτερα ελκυστική για όσους επιθυμούν να οδηγούν ένα εξαιρετικά ευέλικτο premium  μοντέλο. Διαθέτει έναν ακόμη πιο εντυπωσιακό σχεδιασμό, το σύστημα πολυμέσων και ψυχαγωγίας MBUX με  μεγάλες οθόνες και ότι  πιο σύγχρονο υπάρχει σε συστήματα υποβοήθησης οδήγησης. Από την πρώτη στιγμή, η GLC 300 de σχεδιάστηκε με τέτοιον τρόπο ώστε η τοποθέτηση της μπαταρίας να μην στερήσει σημαντικό χώρο από τον χώρο φόρτωσης.  Αυτό επετεύχθη με χαμηλωμένο πίσω άξονα και ειδικό σχεδιασμό του αμαξώματος για την τοποθέτηση της μπαταρίας. Το αποτέλεσμα είναι ένας μεγάλος, επίπεδος χώρος αποσκευών του οποίου η χωρητικότητα 395-1.445 λίτρα είναι λίγο μικρότερος από αυτόν των συμβατικών GLC SUV με κινητήρα εσωτερικής καύσης.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε