Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Γερμανία: Όχι στην απαγόρευση των κινητήρων εσωτερικής καύσης

Γερμανία: Όχι στην απαγόρευση των κινητήρων εσωτερικής καύσης

25/2/2022

Δεν έχει σκοπό να απαγορεύσει τους κινητήρες εσωτερικής καύσης το 2035, υποστηρίζει η Γερμανία ξεκαθαρίζοντας τη θέση της στην Κομισιόν, ενώ δηλώνει πως "ποντάρει" πολλά στην υιοθέτηση των συνθετικών καυσίμων.

Κατά της απαγόρευσης των θερμικών μοτέρ η Γερμανία

Η Γερμανία τάχθηκε κατά της πρότασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να σταματήσουν οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων diesel και βενζίνης στη χώρα από το 2035. Η άποψη αυτή έγινε γνωστή από τον υπουργό Μεταφορών της, Volker Wissing, ο οποίος πρόσφατα βρέθηκε σε άτυπη συνάντηση κοντά στο Παρίσι, με υπουργούς άλλων ευρωπαϊκών χωρών. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Θέλει να επενδύσει στα συνθετικά

Ο Γερμανός υπουργός τόνισε: «Θέλουμε να επιτρέψουμε την πώληση θερμικών κινητήρων εσωτερικής καύσης ακόμη και μετά το 2035» υπό έναν όρο. Η Γερμανία θα επιτρέψει τις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων εσωτερικής καύσης «μόνο εάν τα αυτοκίνητα αυτά θα μπορούν να κινούνται αποκλειστικά με συνθετικά καύσιμα». 
 

Η λύση στο πρόβλημα των ρύπων

Τα συνθετικά καύσιμα είναι ιδανικά για καύση σε αρκετούς σύγχρονους κινητήρες και ίσως τους επιτρέψουν να παραμείνουν εν ζωή για αρκετά χρόνια ακόμη, μειώνοντας ταυτόχρονα τις εκπομπές ρύπων. Ο κ. Volker Wissing πιστεύει με βεβαιότητα ότι υπάρχει «λύση για να διασφαλιστεί ότι τα αυτοκίνητα δεν θα ανεφοδιάζονται με καύσιμα που προέρχονται από ορυκτά καύσιμα». 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε