Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Παρουσία τεράστιων χώρων με συρόμενα καθίσματα

Διαβάστηκε από 28184 αναγνώστες - 5/4/2020

Και τα δύο μοντέλα Aircross, φλερτάρουν με τις κορυφαίες τιμές ευρυχωρίας στις αντίστοιχες κατηγορίες του. Από την μία το C3 Aircross, χάρη στην ευρηματική του σχεδίαση και το ύψος του αμαξώματός του, παρέχει 5 μοναδικά άνετα καθίσματα που προσφέρουν  γενναιόδωρο χώρο για τα πόδια αλλά και για τα κεφάλια, με τον χώρο αποσκευών να ξεκινά από τα 410 και να αγγίζει τα 520 λτ.  Από τον δικό του θρόνο κοιτάζει τους δικούς του ανταγωνιστές το ασυναγώνιστα ευρύχωρο C5 Aircross το οποίο ανέβασε τον πήχη ένα ακόμα σκαλοπάτι. Υπάρχουν άφθονοι μικροί ή μεγάλοί αποθηκευτικοί χώροι (συνολικά η χωρητικότητά τους ξεπερνά τα 30 λτ.) αλλά το highlight είναι τα τρία ανεξάρτητα συρόμενα, με ρυθμιζόμενη πλάτη και ανακλινόμενα καθίσματα. Μάλιστα όταν αυτά αναδιπλωθούν προσφέρουν ένα εντελώς επίπεδο πάτωμα στο χώρο φόρτωσης, που μεγαλύτερος και από SUV της πιο πάνω τάξης. Ο χώρος αποσκευών με τα καθίσματα τέρμα πίσω, ώστε να προσφέρουν μέγιστο αέρα για τα γόνατα, είναι στα 580 λτ. και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 720λτ. Δείτε τον πλήρη οδηγό διαμόρφωσης χώρων της κατηγορίας Aircross εδώ.
 


Γκάμα κινητήρων και εξοπλισμών που καλύπτει κάθε ανάγκη
Τα Citroen Aircross διαθέτουν πλούσια γκάμα οικονομικών και αποδοτικών κινητήρων τελευταίας γενιάς. Στις εκδόσεις βενζίνης εξοπλίζονται με κινητήρες PureTech προηγμένης τεχνολογίας, ενώ στις εκδόσεις πετρελαίου με υπερσύγχρονους κινητήρες BlueHDi.

  • Συγκεκριμένα για το C3 Aircross, στις εκδόσεις βενζίνης, η νέα σειρά κινητήρων PureTech περιλαμβάνει τον ατμοσφαιρικό PureTech 82, καθώς και τους υπερτροφοδοτούμενους PureTech 110hp και PureTech 130hp. Στις εκδόσεις πετρελαίου, οι κινητήρες BlueHDi 100hp & 120hp ενσωματώνουν την τεχνολογία συνεχούς επεξεργασίας των καυσαερίων, ανταποκρινόμενοι έτσι στο πρότυπο Euro 6.2.  
  • Από την άλλη, το επιβλητικό C5 Aircross συνδυάζεται με 2 κινητήρες βενζίνης: 1.2 PureTech 130 S&S BVM6 με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και 1,6 PureTech 180 S&S EAT8 με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, αλλά και 3 κινητήρες Diesel: 1.5 BlueHDi 130 S&S BVM6 με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, 1.5 BlueHDi 130 S&S EAT8 με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, και 2.0 BlueHDi 180 S&S EAT8 με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Πατήστε εδώ και δείτε καταναλώσεις, εκπομπές ρύπων αλλά και τα πλήρη τεχνικά στοιχεία των κινητήρων.



Η προσωπική σας πινελιά είναι η ευχαρίστηση της Citroen. Ένα ακόμα στοιχείο που συνοδεύει την γκάμα της Citroen είναι η δυνατότητα μεγάλης εξατομίκευσης κάθε μοντέλου, την ώρα που η πληθώρα των εξοπλιστικών πακέτων είναι εντυπωσιακή. Με περισσότερες από 4 εκδόσεις διαθέσιμες για κάθε Aircross μοντέλο, μπορείτε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας αλλά και που δεν θα σας βγάλει εκτός προυπολογισμού. Δείτε τι προσφέρει η κάθε έκδοση με ένα κλικ εδώ.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει