Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Citroen θα παρουσιάσει τα δύο πρωτότυπα μέσα στο χρόνο.

Η Citroen τα 100σταριζει με δύο concept

15/1/2019

100 χρόνια ζωής γιορτάζει η Citroen φέτος με δύο concept να παρουσιάζονται μέσα στο χρόνο.

Με δύο νέα concept θα γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυση της η Citroen σύμφωνα και με όσα αποκάλυψε το αφεντικό της μάρκας, κα Linda Jackson.

Η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου: «Toπρώτο θα παρουσιαστεί στη Γενεύη και προμοτάρει το όραμα της Citroen για την κινητικότητα μέσα στην πόλη, ενώ το δεύτερο θα παρουσιαστεί αργότερα και θα αναδεικνύει το μέλλον της καμπίνας στα Citroen. Aυτά είναι τα δύο πράγματα που πρέπει να έχουμε στο μέλλον για να διαφοροποιηθούμε. Είναι στο DNA μας εδώ και χρόνια και τώρα θα τα εκμοντερνίσουμε. Έχουμε αναπτύξει νέα τεχνολογία για τα καθίσματα και την ανάρτηση αλλά και για πολλούς άλλους τομείς. Θέλουμε να αποτελέσουμε μάρκα-ορόσημο για τον τομέα της άνεσης.»

Το 2018, η Citroen πούλησε συνολικά 825.000 αυτοκίνητα στην Ευρώπη, 5% περισσότερα σε σχέση με το 2017. Οι πωλήσεις της μάρκας όμως έπεσαν στο Ηνωμένο Βασίλειο με την Jackson να τονίζει: «Δεν είμαι ευχαριστημένη. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία σε πωλήσεις και κέρδος αλλά υπάρχει η αβεβαιότητα του Brexit και οι αλλαγές στην ισοτιμία του νομίσματος. Ευελπιστώ να βελτιωθούμε.»
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις