Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η Mercedes GLA του 2024 σε δοκιμές στο Nürburgring

Η Mercedes GLA του 2024 σε δοκιμές στο Nürburgring

8/9/2022

Η Mercedes προχωράει στην ανανέωση του «μικρού» crossover της, με τη GLA να λαμβάνει το απαραίτητο φρεσκάρισμα για να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία στις αγορές και το 2024.

Η Mercedes GLA ανανεώνεται για το 2024

Η ανανέωση της Mercedes GLA βρίσκεται στα σκαριά, ενώ δοκιμάζεται από τους ανθρώπους της εταιρείας, κάτι που φαίνεται από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες από μερικούς γύρους στην πίστα του Nürburgring.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με ελαφρύ καμουφλάζ σε εμπρός και πίσω μέρος

Το ανανεωμένο μοντέλο φέρει ένα ελαφρύ καμουφλάζ, αφού οι αισθητικές αλλαγές περιορίζονται σε εμπρός και πίσω μέρος. Αυτό γίνεται γιατί η Mercedes, θέλει να αντικαταστήσει στο άμεσο μέλλον την τρέχουσα γενιά με μία πιο νέα στην πλατφόρμα MMA, οπότε δεν υπάρχει οικονομικό όφελος να προχωρήσει σε τεράστιες αλλαγές στο μοντέλο.
 

Ανασχεδιασμένο προφυλακτήρας και φωτιστικά σώματα

Όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς, το καμουφλάζ καλύπτει το εμπρός μέρος της μάσκας, κάτι που κρύβει τα νέα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα αλλά και την γρίλια. Από αυτήν, καταλαβαίνουμε πως δε μιλάμε για μία AMG έκδοση, αφού δε φέρει τη γνωστή Panamericana με τις κάθετες γρίλιες. Φρεσκάρισμα φαίνεται να έχει δεχθεί και το κάτω μέρος του μπροστινού προφυλακτήρα. Στο πίσω μέρος, βλέπουμε άλλη μία λωρίδα καμουφλάζ να καλύπτει τα φωτιστικά σώματα, γεγονός που μας προϊδεάζει πως και εκεί θα δούμε αλλαγές.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε