Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η Mercedes δίνει μια γεύση από το ηλεκτρικό μέλλον
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Mercedes δίνει μια γεύση από το ηλεκτρικό μέλλον

20/5/2022

Το νέο της πρωτότυπο παρουσίασε η Mercedes, το Vision AMG, το οποίο ενσωματώνει όλη τη μελλοντική φιλοσοφία και νοοτροπία της μάρκας για τα ηλεκτρικά σεντάν από το 2025 και μετά.

Το μέλλον των ηλεκτρικών σεντάν

Η Mercedes αποκάλυψε το Vision AMG concept, δίνοντας στο κοινό μία ματιά από το μέλλον και το επερχόμενο ηλεκτρικό σεντάν υψηλών επιδόσεων που πρόκειται να δούμε τα επόμενα χρόνια.

Το Vision AMG concept με τη νέα πλατφόρμα AMG.EA

Το Vision AMG concept είναι λίγο μακρύτερο από τη Μercedes-AMG GT 4Matic 4 Door, αφού το μήκος του φτάνει τα 5.100 χλστ. Νούμερο αρκετά μεγάλο, που προσφέρει μεγάλους χώρους ανάμεσα στους δύο άξονες, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί μεγαλύτερη μπαταρία. Σε αυτό συμβάλλει και η νέα πλατφόρμα στην οποία βασίζεται το μοντέλο, η AMG.EA που έχει αναπτυχθεί ειδικά για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Εμφάνιση που μαγνητίζει

Το design του πρωτότυπου μοντέλου έρχεται απευθείας από το μέλλον, με την Vision AMG να ξεχωρίζει για τις μεγάλες και λείες επιφάνειες του, οι οποίες καλύπτουν μέχρι και τα παράθυρα. Οι καμπύλες στους θόλους τονίζουν τον μυώδη χαρακτήρα, προστατεύοντας τους μεγάλους τροχούς που θυμίζουν την Formula 1. Στην όψη της, τα φωτιστικά σώματα τραβάνε τα βλέμματα, με τα τρία στοιχεία που αντικατοπτρίζουν το έμβλημα της μάρκας, ενώ ανάμεσά τους, βρίσκεται μια νέα έκδοση της χαρακτηριστικής γρίλιας Panamericana. Ακλουθώντας τις αρκετά coupe γραμμές, καταλήγουμε στα πίσω φωτιστικά σώματα που αποτελούνται και αυτά από τρεις λαμπτήρες σε κάθε πλευρά, αντικαθιστώντας τις απολήξεις των εξατμίσεων.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε