Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η ανανεωμένη BMW M5 αποκαλύφθηκε

16/6/2020

Διαρροή στο internet αποκάλυψε την ανανεωμένη έκδοση της BMW M5. Απολαύστε «γυμνό» το μοντέλο και διαβάστε όλες τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής.

Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση, της ανανεωμένης BMW M5, κυκλοφόρησε στο internet μια φωτογραφία του μοντέλου, χωρίς καθόλου καμουφλάζ. 

Η ανανεωμένη BMW M5 υιοθετεί τις σχεδιαστικές γραμμές της Σειράς 5, και εξοπλίζεται με ανασχεδιασμένα φώτα με νέα DRL, και πιο μεγάλους αεραγωγούς. Στο πίσω μέρος, θα είναι αλλαγμένος και ο προφυλακτήρας αλλά και τα πίσω φώτα, με έντονες τις sport πινελιές. Στο εσωτερικό, θα συναντήσουμε νέο τιμόνι, περισσότερα συστήματα τεχνολογίας και αναβαθμισμένο σύστημα infotainment που θα είναι συμβατό με Android Auto και θα ενημερώνεται συνεχώς με over-the-air λογισμικό.

Κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο γνωστός V8 twin-turbo των 4,4 λίτρων με ισχύ 600 άλογα και 700 Nm ροπής σε συνδυασμό με 8άρι αυτόματο κιβώτιο που θα στέλνει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, με ύπαρξη ενεργού διαφορικού. Η M5 Competition, θα είναι πιο ισχυρή, με 625 άλογα και 750 Nm ροπής, αλλά και πιο ελαφριά. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις