Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η ηλεκτρική ΒΜW Σειρά 3 είναι σχεδόν εδώ
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η ηλεκτρική ΒΜW Σειρά 3 είναι σχεδόν εδώ

9/12/2021

Διέρρευσαν φωτογραφίες του ηλεκτρικού sedan Σειράς 3 της BMW, που θα κυκλοφορήσει στην κινεζική αγορά με το όνομα i3.

Το φως της δημοσιότητας είδαν τρεις φωτογραφίες, οι οποίες διέρρευσαν από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφοριών Τεχνολογίας της Κίνας, φανερώνοντας την τρέχουσα Σειρά 3 της BMW ως αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν προκαλούν το ενδιαφέρον

Το παράδοξο στην όλη υπόθεση, είναι ότι μπορεί να παρατηρήσει κάνεις το λογότυπο i3 στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, αν και το νέο μοντέλο δεν έχει ουδεμία σχέση με το γνωστό μικρό hatchback i3 που γνωρίζουμε από το 2013. Το παραπάνω σε συνδυασμό με το σήμα «eDrive 35L» στο πίσω μέρος μας εγείρει ακοή πιο πολύ την περιέργεια. Βέβαια, η ονοματοδοσία του μοντέλου ακολουθεί αυτή των υπόλοιπων ηλεκτρικών μοντέλων της βαυαρικής εταιρίας, όπως ακριβώς συνέβη για το i4 και i7.

Με ελάχιστες σχεδιαστικές αλλαγές από το βενζινοκίνητο «αδερφάκι» του

Τo αυτοκίνητο θυμίζει αρκετά την Σειρά 3, με το μάτι να πέφτει στις χαρακτηριστικές μπροστινές γρίλιες οι οποίες παραμένουν κλειστές. Η εμφάνισή του ακολουθεί την σχεδιαστική ταυτότητα της BMW, με ανασχεδιασμένα μπροστινά φωτιστικά σώματα σε σχέση με αυτά του «αδερφού» βενζινοκίνητου σεντάν. Μένοντας στα φώτα, στο πίσω μέρος παραμένουν ίδια, σε αντίθεση με το κάτω μέρος του προφυλακτήρα που ξεχωρίζει με πιο δυναμικό design.

Έως και 335 ηλεκτρικά άλογα

Επιπρόσθετα, τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για μία απόδοση δύναμης που αγγίζει τα 250kW, που μεταφράζεται σε περίπου 335 ίππους, ενώ φημολογείται πως η κίνηση θα μεταδίδεται στους πίσω τροχούς. Το μοντέλο που παρουσιάζεται στις φωτογραφίες πρόκειται για την επιμηκυμένη έκδοση, που πιθανόν να εξηγεί και το χαρακτηριστικό 35L στο λογότυπο.

Πολλές οι πιθανότητες για την ευρωπαϊκή αγορά

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν το συγκεκριμένο μοντέλο προορίζεται και για τις υπόλοιπες αγορές, αν και με τα επερχόμενα ευρωπαϊκά μέτρα που θέλουν την κατάργηση των θερμικών κινητήρων μέχρι το 2030, πιθανόν να το δούμε πολύ σύντομα να κάνει την απόβασή του στην «Γηραιά Ήπειρο» . Τέλος, με το λανσάρισμα ρου συγκεκριμένου ονόματος καταλαβαίνει κανείς, πως πέφτουν τίτλοι τέλους για το μικρό i3 που υπάρχει στην τρέχουσα γκάμα.

Ήρθε η ώρα να δούμε το ηλεκτρικό sedan της BMW Σειράς 3;
Διέρρευσαν φωτογραφίες από την αγορά της Κίνας.
Παρόμοιο design με τον βενζινοκίνητο «αδερφό» του.
Επιδόσεις που φτάνουν τα 335 άλογα.
Εξαιρετική επιλογή για την αγορά της Ευρώπης.
Πιστεύεις μπορεί η BMW να σαρώσει στην Ευρώπη με τα ηλεκτρικά sedan;

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε