Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η νέα Χ6 Μ στο Ring.

Η νέα Χ6 Μ στην... πίστα (+vid)

2/11/2018

Μπορεί να μην έχουμε δει ακόμα τη νέα γενιά της BMW X6, αλλά η βαυαρική εταιρεία εργάζεται ήδη στη ναυαρχίδα της, την X6 M, η οποία βγάζοντας ήχο «ορχήστρας» συνέχισε τις δοκιμές της στο Nurburgring.

Η εμφάνιση του ισχυρού γερμανικού μοντέλου στην «πράσινη κόλαση» καταγράφηκε σε ένα κατασκοπευτικό βίντεο, το οποίο αν και δεν αποκαλύπτει πολλά από τα χαρακτηριστικά του που θα έχει, μας επιβεβαιώνει πως η έλευση της X6 M έχει πάρει το δρόμος της, με το ντεμπούτο της να αναμένεται λίγους μήνες μετά από αυτό της Χ6.
 
Αν και είναι πραγματικά δύσκολο να πούμε αν το δοκιμαστικό αυτοκίνητο πρόκειται για την Χ6 ή την Χ6 Μ, ωστόσο οι τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης μαρτυρούν πως πρόκειται για την ισχυρή έκδοση «Μ».
 
Πολλές πληροφορίες δεν γνωρίζουμε ωστόσο, σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα το πιο πιθανό είναι κάτω από το καπό να δούμε τον 4,4 λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα, ο οποίος θα προσφέρει περίπου 600 ίππους με την κίνηση φυσικά να αποστέλλεται και στους τέσσερις τροχούς. Από κει και πέρα η λογική λέει πως το μοντέλο θα είναι πιο ελαφρύ από την Χ6, ενώ αναβαθμισμένα θα είναι τα συστήματα πέδησης και ανάρτησης.

Τέλος σε ότι αφορά την πρεμιέρα της Χ6 Μ αυτή θα έχει άμεση συνάρτηση με αυτή της Χ6. Οι φήμες θέλουν την νέα Χ6 να κάνει ντεμπούτο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο, κάτι που αν ισχύσει σημαίνει πως η Χ6 Μ θα κάνει την δική της εμφάνιση στο τελευταίο τρίμηνο του 2019.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις