Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η... τρεχαλατζίδικη υβριδική Ferrari 499P εντυπωσιάζει
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η... τρεχαλατζίδικη υβριδική Ferrari 499P εντυπωσιάζει

31/10/2022

Η επιστροφή της Ferrari στους αγώνες αντοχής είναι προ των πυλών και η ιταλική μάρκα συμβολίζει το μεγάλο come back με την… τρεχαλατζίδικη υβριδική 499P!

Νέα Ferrari… αντοχής

Η Ferrari μετά από 50 χρόνια θα αγωνιστεί και πάλι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της FIA του επόμενου έτους στην κατηγορία Le Mans Hypercar. Έτσι η ιταλική μάρκα αποφάσισε να παρουσιάσει το νέο της αγωνιστικό μοντέλο που θα χρησιμοποιήσει. Ιδού λοιπόν η νέα Ferrari 499P.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πλαίσιο δια χειρός Ferrari

Οι σχεδιαστές της Ferrari πρόσφεραν στο μοντέλο κομψή σχεδίαση. Οι λεπτοί LED προβολείς και το αεροδυναμικό χείλος από ανθρακονήματα ξεχωρίζουν στο μπροστά μέρος. Στο πίσω μέρος θα παρατηρήσετε το μεγάλο αεροδυναμικό πτερύγιο καρχαρία, που ξεκινάει από τη μέση του αμαξώματος και την τεράστια αεροτομή. Η φίρμα έχει αναπτύξει το δικό της πλαίσιο για την 499P, αφού θα αγωνιστεί στην κατηγορία LMH και όχι στην κατηγορία LMDh πρέπει να χρησιμοποιηθεί πλαίσιο από τις Multimatic, Dallara, Oreca ή Ligier.

680 ίππους από υβριδικό σύστημα κίνησης

Το αγωνιστικό μοντέλο «φοράει» ένα V6 κινητήρα twin-turbo 3,0 λίτρων. Παρών είναι και ένα ηλεκτρικό μοτέρ που συνδυάζεται με μπαταρία 900 volt. O V6 στέλνει την ισχύ του στους πίσω τροχούς, ενώ το ηλεκτρικό μοτέρ στους μπροστά. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης σύστημα ανάκτησης ενέργειας που επαναφορτίζει την μπαταρία κατά την επιβράδυνση και το φρενάρισμα. Η 499P έχει ισχύ 680 ίππους.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε