Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Hyundai Bayon: Το καλύτερο εισαγόμενο αυτοκίνητο για το 2022
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hyundai Bayon: Το καλύτερο εισαγόμενο αυτοκίνητο για το 2022

8/2/2023

Το Hyundai Bayon έσπασε τα κοντέρ στις δοκιμές της Auto Bild για το 2022 και κέρδισε επάξια τον τίτλο του καλυτέρου εισαγόμενου αυτοκινήτου στην κατηγορία των μικρών SUV, δείχνοντας την επιτυχημένη στρατηγική που ακολουθεί η κορεάτικη εταιρεία.

Πρωτιά στην κατηγορία του

Κάθε χρόνο, οι συνάδερφοι της Auto Bild δίνουν βραβείο για το καλύτερο εισαγόμενο αυτοκίνητο σε κάθε κατηγορία. Ανάμεσα στα μοντέλα που βραβεύτηκαν, αυτό που ξεχώρισε ήταν το μικρότερο μέλος της οικογένειας των SUV της Hyundai Motor, το Bayon. Το μοντέλο που βασίζεται στο i20 κατάφερε να κυριαρχήσει στις διάφορες δοκιμές του περιοδικού που έγιναν μέσα στο 2022, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους βαθμούς στην κατηγορία του, με αποτέλεσμα να ανακηρυχτεί ο απόλυτος νικητής.



Ο Andreas-Christoph Hofmann, αντιπρόεδρος του τμήμα Marketing, Product και PR της Hyundai Motor Europe, δήλωσε: «Ένα τέτοιο βραβείο από ένα τόσο δημοφιλές μέσο όπως η  Auto Bild δείχνει πως το Bayon έχει τεράστια αποδοχή 18 μήνες από την άφιξή του στην ευρωπαϊκή αγορά». Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Με κομψή σχεδίαση, ευρύχωρο εσωτερικό και μια μακρά λίστα προηγμένων χαρακτηριστικών ασφάλειας και συνδεσιμότητας, το Bayon ξεχωρίζει στην κατηγορία του. Αυτή η τελευταία επιτυχία υπογραμμίζει τον τρόπο με τον οποίο η στρατηγική μας για μια μεγάλη γκάμα οχημάτων SUV για διαφορετικές ομάδες πελατών αποδίδει καρπούς».
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε