Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Ιδιαίτερο και ριζοσπαστικό το νέο Citroen C5

Διαβάστηκε από 19153 αναγνώστες - 13/3/2021

Λίγο διάστημα πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου Citroen C5, σας μεταφέρουμε όλες τις πληροφορίες για το νέο ριζοσπαστικό μοντέλο της Γαλλικής βιομηχανίας, που θα συνδυάζει τις αρετές ενός sedan και ενός crossover.

Το νέο Citroen C5 έχει ήδη καταφέρει να δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση, χωρίς καν να έχει ακόμα παρουσιαστεί. Η αναμενόμενη επίσημη πρώτη του, θα γίνει μέσα στους επόμενους μήνες και το AutoAgora σας μεταφέρει όλες τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει για το νέο C5.



Στόχος της Γαλλικής βιομηχανίας είναι να «παντρέψει» την σχεδιαστική ταυτότητα και τις αρετές ενός sedan και ενός crossover. Παράλληλα το νέο Citroen C5 θα έχει υιοθετήσει και την νέα φιλοσοφία σχεδιασμού της Citroen που είδαμε πρόσφατα και στο C4.

Οι τάσεις τις αγοράς κατευθύνουν τους σχεδιαστές σε όλο και περισσότερα SUV/Crossover μοντέλα, κι έτσι το νέο Citroen C5 θα υιοθετήσει την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, μαζί με προστατευτικά πλαστικά στις καμάρες των τροχών. Το νέο μοντέλο θα βασιστεί στην ίδια EMP2 πλατφόρμα που επιτρέπει και την ύπαρξη ηλεκτροκίνητων συστημάτων μετάδοσης κίνησης και στη προκειμένη περίπτωση ένα plug-in υβριδικό σύστημα. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις