Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ιδού το νέο Toyota RAV4 plug in Hybrid

20/11/2019

Η Toyota παρουσίασε και επίσημα το κορυφαίο Toyota RAV4 plug-in Hybrid, με το νέο ηλεκτροκίνητο SUV, να ενθουσιάζει τους φίλους της Ιαπωνικής βιομηχανίας /με τις επιδόσεις του.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες, έκανε την εμφάνιση του το νέο Toyota RAV4 plug-in Hybrid, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σύντομα στην Ευρωπαϊκή αγορά. Το plug-in hybrid σύστημα της Ιαπωνικής βιομηχανίας, αποτελείτε από μία μεγάλη μπαταρία ιόντων λιθίου, ένα ηλεκτρικό μοτέρ και τον 2,5 λίτρων κινητήρα βενζίνης. Ο συνδυασμός και των τριών προσφέρει ισχύ 306 ίππων που δίνουν τη δυνατότητα στο μοντέλο να κάνει το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα σε 6,2 δευτερόλεπτα.



Με βάση το WLTP οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα είναι μικρότερες από 30 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο, ενώ η αυτονομία ηλεκτρικής κίνησης ανέρχεται σε 60+ χιλιόμετρα, μετρημένα και αυτά σύμφωνα με τον κύκλο δοκιμών WLTP.
Το νέο Toyota RAV4 plug-in Hybrid είναι βασισμένο στην πλατφόρμα GA-K, ενώ οι σχεδιαστές κατάφεραν να κρατήσουν αναλλοίωτα τα off-road χαρακτηριστικά τα οποία προέρχονται από το σύστημα τετρακίνητης AWD-i.



Εξωτερικά το μοντέλο έχει κάποιες πινελιές που αλλάζουν τον χαρακτήρα του, αφού ο πρόβολος στο σύνολό του κοσμείται από μεταλλικά χαρακτηριστικά, ενώ ίδιας αισθητικής είναι και το πίσω μέρος με τις δύο οβάλ απολήξεις του συστήματος εξάτμισης να έχουν τον κυρίαρχο ρόλο.
Το νέο RAV4 Plug-in Hybrid θα έρθει στην Ευρώπη στο δεύτερο εξάμηνο του 2020.        
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις