Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Ιδού το νέο VW Golf GTI TCR

Διαβάστηκε από 9791 αναγνώστες - 13/5/2020

Το VW Golf GTI TCR πραγματοποιεί τις τελικές δοκιμές του, και εμείς σας παρουσιάζουμε το μοντέλο που θα τοποθετηθεί ανάμεσα σε GTI και R έκδοση. Ποια χαρακτηριστικά του, που το ξεχωρίζουν από τις άλλες εκδόσεις και ποια θα είναι η ιπποδύναμη του?

H Volkswagen εργάζεται σε πυρετώδεις ρυθμούς το τελευταίο διάστημα, ώστε να παρουσιάσει και επίσημα αρκετά νέα μοντέλα. Ένα από αυτά είναι και το νέο VW Golf TCR, το οποίο θα τοποθετηθεί ανάμεσα στις εκδόσεις GTi και R. Η πρώτη σημαντική διαφορά με το παρελθόν, είναι πως το νέο Golf TCR θα ενταχθεί κανονικά στην γκάμα της Γερμανικής βιομηχανίας, και δεν θα βγει ως περιορισμένη έκδοση. 



Το νέο VW Golf TCR (όπως δείχνουν οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες δοκιμής) διαθέτει έναν καινούργιο sport προφυλακτήρα, μεγαλύτερα φρένα, μεγάλη αεροτομή και μεγαλύτερου μεγέθους απολήξεις εξάτμισης, ενώ είναι μικρότερη η απόσταση από το έδαφος σε σχέση με το GTi. 

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως, κάτω από το καπό θα βρεθεί ένας κινητήρας με απόδοση 300 ίππων και 400 Nm ροπής, ενώ θα προσφερθεί και με μηχανικό κιβώτιο και με αυτόματο DSG. Ημερομηνία επίσημης παρουσίασης του νέου VW Golf TCR δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά σίγουρα θα παρουσιαστεί μέσα στην χρονιά που διανύουμε. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις