Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Jaguar F-Type 75: Αποχαιρετά τους θερμικούς κινητήρες
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Jaguar F-Type 75: Αποχαιρετά τους θερμικούς κινητήρες

11/10/2022

Με μία ειδική έκδοση θέλει να αποχαιρετήσει τα σπορ αυτοκίνητα με κινητήρες καύσης η Jaguar, καθώς και το τέλος της F-Type, παρουσιάζοντας την ξεχωριστή Jaguar F-Type 75.

Η αποχαιρετιστήρια Jaguar F-Type 75

Με το βλέμμα στην ηλεκτροκίνηση, η Jaguar έχει δηλώσει πως θα αποχαιρετήσει σταδιακά τους κινητήρες εσωτερικής καύσης, κάτι που σημαίνει τίτλους τέλους για την F-Type. Για το λόγο αυτό, δημιούργησε μία νέα ειδική έκδοση για τα 75 χρόνια σπορ αυτοκινήτων με σήμα τον ιαγουάρο.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με μοναδικές λεπτομέρειες που τις κάνουν να ξεχωρίσουν

Η ειδική έκδοση αφορά τις F-Type και F-Type R, προσφέροντας μία σειρά από μοναδικές λεπτομέρειες που τις κάνουν να ξεχωρίζουν. Σε ότι αφορά την εξωτερική εμφάνιση, στην χρωματική παλέτα της Jaguar F-Type 75 προστίθεται και η μεταλλική βαφή Giola Green. Επιπλέον, μεταλλικά σήματα με τη σιλουέτα του σπορ μοντέλου κοσμούν τα φτερά, δηλώνοντας τη μοναδικότητα της έκδοσης, LED φωτιστικά σώματα και 20άρες ζάντες σε επίσης μαύρο χρώμα. Οι αλλαγές συνεχίζουν και στην καμπίνα, με ειδικές μεταλλικές πλάκες που υπογράφουν την έκδοση, δερμάτινα πολυτελή καθίσματα Windsor και ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών να αναλαμβάνει την άμεση πληροφόρηση του οδηγού. Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, πως το πακέτο Black της Jaguar σε αυτή την έκδοση γίνεται στάνταρ.
 

Από 296 μέχρι τους 567 ίππους

Τρεις είναι οι επιλογές κινητήρων που μπορούν να βρεθούν κάτω από το καπό της Jaguar F-Type 75, νε την πρώτη να χρησιμοποιεί έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 2,0 λίτρων απόδοσης 296 ίππων, ενώ για αυτούς που αναζητούν κάτι παραπάνω, υπάρχει ο υπερτροφοδοτούμενος V8 5,0 λίτρων των 444 ίππων. Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται η Jaguar F-Type R 75 με τον υπερτροφοδοτούμενο V8 και αυξημένη ισχύ 567 ίππων και 700 Nm ροπής, που είναι ικανή να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,5 δλ. και τελική ταχύτητα 299 χλμ./ώρα.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε