Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Jeep Jeepster: Νέες φωτογραφίες από τις δοκιμές
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Jeep Jeepster: Νέες φωτογραφίες από τις δοκιμές

7/9/2022

Το μικρό SUV Jeep Jeepster αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του σύντομα, ωστόσο όμως δεν σταματάει να πραγματοποιεί τις τελευταίες δοκιμές του πριν μπει στην παραγωγή.

Η Jeep μπορεί να το ονομάσει Junior ή Jeepster

Το νέο μοντέλο της Jeep θα τοποθετηθεί κάτω από το μικρό Renegade στη γκάμα της αμερικανικής εταιρείας, ενώ ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί το όνομά του, με τις φήμες να θέλουν την αναβίωση του Jeepster ενώ μερικές άλλες το Junior. Το «πέπλο του μυστηρίου» θα ξεκαθαρίσει στις 8 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης 4xe Day της μάρκας.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πιθανόν η τελευταία φορά που το βλέπουμε καμουφλαρισμένο

Στην περίπτωση που το νέο Jeep κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση αύριο, αυτές οι κατασκοπευτικές λήψεις θα είναι κι η τελευταία φορά που το βλέπουμε με καμουφλάζ. Εν πρώτης όψεως, το μικρό SUV θυμίζει ένα συρρικνωμένο Cherokee, με το μπροστινό μέρος να είναι λίγο διαφορετικό έχοντας διαχωρισμένους προβολείς, που τοποθετούν τα φώτα πορείας κάτω από το καπό και τα κύρια φώτα λίγο πιο χαμηλά. Ανάμεσά τους και λίγο χαμηλότερα, υπάρχει μία στενή σχισμή και  μία τραπεζοειδής μεγάλη εισαγωγή αέρα.

Boxy σχεδιασμός

Κοιτώντας από το πλάι, το μοντέλο διαθέτει ένα τετραγωνισμένο προφίλ με φαρδύτερη την τελευταία κολώνα του αμαξώματος, ενώ πάνω στην κολώνα ενσωματώνεται και η λαβή της πόρτα, δίνοντας έτσι μία πιο καθαρή εμφάνιση. Καταλήγοντας στο πίσω μέρος, παρατηρούμε τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED να έχουν φλας σχήματος Χ, ενώ λίγο πιο κάτω μία εξάτμιση μας επιβεβαιώνει πως μιλάμε για μία θερμική έκδοση.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε