Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Kia EV9: Πρεμιέρα μέσα στο 2023
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Kia EV9: Πρεμιέρα μέσα στο 2023

26/8/2022

Η έκδοση παραγωγής του ηλεκτρικού πρωτότυπου Kia EV9 Concept , αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της μέσα στο 2023, φέρνοντας τα άνω κάτω στην μεγάλη κατηγορία ηλεκτρικών SUV και όχι μόνο!

Το Kia EV9 θα εντυπωσιάσει με τα χαρακτηριστικά του

Μετά από καιρό, πολλές teaser φωτογραφίες και μία μεγάλη φημολογία, το Kia EV9 αναμένεται να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μέσα στο 2023, λαμβάνοντας το πράσινο φως γα την παραγωγή του.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Εξαντλητικές δοκιμές σε off-road συνθήκες

Η εμφάνιση του Kia EV9 εντυπωσιάζει  με το μέγεθός του, αφού το μήκος του και μόνο φτάνει κοντά στα 5 μ. Η boxy σχεδίασή του θυμίζει τα σκληροτράχηλα off-road οχήματα μιας άλλης εποχής, συνδυάζοντας σύγχρονα στοιχεία και τεχνολογίες που συνάδουν με τον ηλεκτρικό του χαρακτήρα. Δεν είναι τυχαίο που η Kia αφιέρωσε 44 μήνες δοκιμών στην εξέλιξή του, ενώ στην τελική φάση δοκιμών που βρίσκεται σε εξέλιξη, υποβάλλεται σε μια σειρά από εξαντλητικά τεστ που στόχο έχουν να αναδείξουν τις off-road δυνατότητές του.

Αυτονομία 540 χλμ., 0-100 σε 5 δλ. & εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Σε ότι αφορά τις επιδόσεις του, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το μεγάλο ηλεκτρικό SUV θα χρειάζεται μόλις 5 δευτερόλεπτα για τα 0-100 χλμ./ώρα. Από την άλλη, το Kia EV9 θα εξοπλίζεται με μία μπαταρία που θα προσφέρει 540 χλμ. αυτονομία με μία φόρτιση, ενώ 6 λεπτά σε πρίζα με ταχυφορτιστή μπορούν να χαρίσουν 100 χλμ. αυτονομία. Μεταξύ άλλων, το αμιγώς ηλεκτρικό SUV θα εφοδιάζεται με πλήθος τεχνολογικών συστημάτων όπως το AutoMode, μία καινοτόμα σουίτα συστημάτων υποβοήθησης οδηγού και αυτόνομης οδήγησης. Επιπλέον, το EV9 θα δέχεται over-the-air αναβαθμίσεις ενώ ο ιδιοκτήτης θα μπορεί να προσθέσει έξτρα λειτουργίες και υπηρεσίες feature-on-demand (FoD) μέσω του λογισμικού του αυτοκινήτου.

 

Προ των πυλών το μεγάλο ηλεκτρικό SUV της Kia!
Το EV9 θα κάνει το ντεμπούτο του το 2023.
Πραγματοποιούνται οι τελευταίες δοκιμές εξέλιξης σε off-road συνθήκες.
Θα κάνει το 0-100 σε 5 δευτερόλεπτα.
Ηλεκτρική αυτονομία 540 χλμ, 6 λεπτά σε ταχυφορτιστή θα προσφέρουν 100 χλμ.
Με τέτοια χαρακτηριστικά, μπορεί να τα βάλει στα ίσα με τα βενζινοκίνητα/diesel SUV?

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε