Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Kia Sorento Edition: Η υπερπλήρης έκδοση που έρχεται Ελλάδα
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Kia Sorento Edition: Η υπερπλήρης έκδοση που έρχεται Ελλάδα

5/7/2022

Η Κορεατική βιομηχανία λανσάρισε μια ειδική, υπερπλούσια έκδοση του Kia Sorento, η οποία θα έρθει και στην χώρα μας τους επόμενους μήνες. Τι ακριβώς συμπεριλαμβάνει το Sorento Edition όμως;

Δεν λείπει τίποτα από το νέο Kia Sorento Edition

Στην επίσημη παρουσίαση του Sorento Edition προχώρησε η Kia, που αρχικά θα κυκλοφορήσει στην Αγγλία, αλλά την περιμένουμε και στην Ελλάδα! Η νέα έκδοση του μεσαίου SUV, είναι «φορτωμένη» με πλούσιο εξοπλισμό και δημιουργούν ένα υπερπλήρες αυτοκίνητο νέας εποχής.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Full extra εξοπλισμένο

Στο νέο Kia Sorento Edition θα βρει κανείς μια τεράστια γκάμα από τεχνολογίες, όπως δερμάτινη επένδυση Nappa, πανοραμική ηλιοροφή, προσαρμόσιμο head-up display, ηλεκτρική πόρτα για το πορτμπαγκάζ, σύστημα απομακρυσμένης έξυπνης υποβοήθησης στάθμευσης, οθόνη 360 μοιρών, σύστημα ήχου Bose premium με 12 ηχεία, ασύρματο φορτιστή κινητού τηλεφώνου, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού 10 κατευθύνσεων με οσφυϊκή υποστήριξη και ενσωματωμένο σύστημα μνήμης, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα συνοδηγού 8 κατευθύνσεων, εμπρός και πίσω θερμαινόμενα καθίσματα και μπροστινά αεριζόμενα καθίσματα και άλλα.

Ιδιαίτερες επιλογές χρωμάτων

Το νέο Kia Sorento Edition είναι διαθέσιμο σε τρεις επιλογές χρωμάτων του αμαξώματος (White Pearl, Graphite και Midnight Black). Ένα σετ τροχών 19 ιντσών είναι στάνταρ για τα υβριδικά και PHEV μοντέλα, ενώ το πετρελαιοκίνητο Sorento διαθέτει αποκλειστικά ένα σετ μαύρων ζαντών αλουμινίου 20 ιντσών.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε