Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Lexus LBX: Αλλάζει τα δεδομένα
17 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Lexus LBX: Αλλάζει τα δεδομένα

Διαβάστηκε από 5992 αναγνώστες - 6/6/2023

Ένα εντελώς νέο compact SUV που εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στην αγορά για τη Lexus! Το Lexus LBX είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με γνώμονα τους Ευρωπαίους πελάτες, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, την πολυτέλεια και την αισθητική της Lexus.

Το νέο επίτευγμα της Lexus έχει το όνομα LBX.

Η Lexus έχει μια περήφανη ιστορία στο να υπερβαίνει τα όρια και να αμφισβητεί τα δεδομένα. Από την ίδρυσή της το 1989, έχει επανειλημμένα αποτελέσει τον πρωτοπόρο με νέες ιδέες και νέα προϊόντα που έχουν αλλάξει τις αντιλήψεις των ανθρώπων και έχουν αναμορφώσει την αγορά πολυτελών αυτοκινήτων. Η Lexus εξελίσσει συνεχώς την έννοια του τι σημαίνει πολυτέλεια, όχι μόνο δημιουργώντας συναρπαστικά προϊόντα, αλλά και επαναπροσδιορίζοντας όλη την εμπειρία οδήγησης και ιδιοκτησίας.

Το νέο της επίτευγμα, που παρουσιάζεται σήμερα, έχει το όνομα Lexus LBX.
Το εντελώς νέο, Hybrid Electric LBX είναι το μικρότερο Lexus μέχρι σήμερα, ωστόσο δικαίως αποτελεί ένα μοντέλο-ορόσημο, που καταρρίπτει την παραδοσιακή ιεραρχία στον τομέα της πολυτέλειας και θα αλλάξει τα δεδομένα για τη μάρκα στην Ευρώπη.

Το LBX σημαίνει Lexus Break through Crossover, και πρόκειται για ένα compact SUV που θα επεκτείνει την απήχηση της μάρκας Lexus σε νέες κατηγορίες της αγοράς. Ασπάζεται σύγχρονες σχεδιαστικές ιδέες και τεχνολογίες, διατηρώντας παράλληλα τα χαρακτηριστικά που αποτελούν σήμα κατατεθέν της Lexus: την πολυτελή ποιότητα κατασκευής και τη φιλοξενία Omotenashi.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που είναι απλό, άνετο και εύχρηστο, αλλά ασυμβίβαστο σε θέματα ποιότητας και προσοχής στη λεπτομέρεια: απόσταγμα της ουσίας της Lexus σε μια μικρότερη συσκευασία, που υπερβαίνει τις παραδοσιακές προσδοκίες των πελατών για το τι μπορεί να προσφέρει ένα premium compact SUV.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε