Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Lexus LFR – Ετοιμάζεται το ηλεκτρικό supercar
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Lexus LFR – Ετοιμάζεται το ηλεκτρικό supercar

17/10/2022

Όλες τις απαραίτητες αιτήσεις εμπορικών σημάτων για τα «LFR» και «Lexus LFR» κατέθεσε για την ευρωπαϊκή αγορά η Toyota, γεγονός που πυροδότησε τις φήμες για τον ηλεκτρικό διάδοχο του LFA.

«Lexus LFR» καταχωρήθηκαν τα ονόματα

Πριν από μερικές ημέρες, η Toyota κατέθεσε όλα τα αρχεία που απαιτούνται για τα εμπορικά σήματα των «LFR» και «Lexus LFR» στο Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τη διαδικασία να κρατάει μέχρι και μήνες σε αρκετές περιπτώσεις.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η Lexus εργάζεται πάνω σε ηλεκτρικό supercar

Η Lexus συνηθίζει να τηρεί συγκεκριμένη διαδικασία ονοματοδοσίας για τα μοντέλα της, η οποία αποτελείται από δύο γράμματα και τρεις αριθμούς. Πολλές φορές, συναντάμε και ένα «h» στο όνομα, γεγονός που μαρτυράει το υβριδικό σύστημα μετάδοσης. Έχοντας κατά νου όμως, το ιαπωνικό supercar LFA που αποτελούσε εξαίρεση στον κανόνα, το όνομα LFR αυτομάτως αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον.
 

Θα κάνει το 0-100 σε 2 δλ. και αυτονομία πάνω από 700 χλμ.

Εδώ και αρκετό καιρό, η Lexus δεν κρύβει πως ετοιμάζει ένα ηλεκτρικό supercar, κάτι που επιβεβαιώνεται από το Electrified Sport πρωτότυπο που γνωρίσαμε τον Δεκέμβριο του 2021, στο Festival of Speed του Goodwood. Η  Lexus έχει δώσει το «πράσινο φως» στο νέο μοντέλο για να περάσει στην παραγωγή. Όταν γίνει αυτό, το ηλεκτρικό supercar φημολογείται πως θα έχει αυτονομία πάνω από 700 χλμ. και μπορεί να φτάσει τα 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου 2 δλ.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε