Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Eίναι άραγε «μαμά» το RS3;

Μαμά? Το Audi RS3 δεν είναι Μαμά...

Διαβάστηκε από 5746 αναγνώστες - 16/10/2019

Δεν έχει γίνει γνωστό πως αλλά ένα Audi RS3 κατάφερε να κάνει πλάκα σε Lamborghini Αventador και τώρα ψάχνουν όλοι να μάθουν τι έγινε. Δείτε την κόντρα σε video και πείτε μας την γνώμη σας... Είναι μαμά?

Mπορεί τα hot-hatch να έχουν κάνει σημαντικά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και να είναι σε θέση να προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις στους φίλους της αυτοκίνησης, ωστόσο είναι γεγονός ότι, εκτός αν έχουν «πάνω τους» κάποιο πρόγραμμα, δεν μπορούν να επικρατήσουν των supercars σε αγώνες drag.
Αυτή τη θεωρία όμως ήρθε να αμφισβητήσει ένα Audi RS3 Sportback που όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video καταφέρνει και κερδίζει μια Lamborghini Αventador στον τελευταίο αγώνα τους.
Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό αν το RS3 αυτό είναι βελτιωμένο από κάποιο οίκο ή «μαμά» ενώ το γεγονός ότι εξωτερικά δεν έχει κάποια αλλαγή σε σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο, ίσως σημαίνει πως ο τουρμπάτος κινητήρας των 2.500 κ.εκ δεν έχει αναβαθμιστεί στο ελάχιστο. Με την ιπποδύναμη του να ορίζεται στα 400 άλογα και την ροπή του στα 480 Νm δεν μπορεί εύκολα να γίνει αντιληπτό πως το RS3 κατάφερε να επικρατήσει της Aventador, της οποίας η ιπποδύναμη φτάνει τα 700 άλογα από ένα V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα 6,5 λτ.

Δείτε το video...
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις