Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mazda MX-30: Έρχεται αναβαθμισμένο τον Ιούλιο
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mazda MX-30: Έρχεται αναβαθμισμένο τον Ιούλιο

16/5/2022

Το νέο μοντέλο της Mazda και το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό SUV της πλέον θα φορτίζει πιο γρήγορα και θα διατίθεται σε νέους χρωματικούς συνδυασμούς σε εξωτερικό και εσωτερικό.

Με αναβαθμίσεις στα σημεία

Τον ερχόμενο Ιούλιο αναμένεται να δούμε στην Ευρώπη την αναβαθμισμένη έκδοση του πρώτου πλήρως ηλεκτρικού SUV της ιαπωνικής φίρμας, του Mazda MX-30. Το αναβαθμισμένο μοντέλο διαθέτει πλέον βελτιωμένη απόδοση φόρτισης και λειτουργικότητα τροφοδοσίας, βελτιώσεις στον ήχο του συστήματος μετάδοσης κίνησης EV και καινούργιες επιλογές στα εξωτερικά χρώματα αλλά και στο εσωτερικό.

Τριφασική φόρτιση AC 11 kW με αρκετά μειωμένο χρόνο

Το Mazda MX-30 με τις νέες ενημερώσεις, θα υποστηρίζει πλέον τριφασική κανονική φόρτιση AC 11 kW. Επιπλέον, έχει βελτιωθεί η απόδοση της γρήγορης φόρτισης DC, αυξάνοντας τη μέγιστη ισχύ που μπορεί να δεχθεί το μοντέλο από 40 kW σε 50 kW. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του χρόνου της γρήγορης φόρτισης DC, κατά 10 ολόκληρα λεπτά, αφού τώρα χρειάζονται μόλις 26 λεπτά.

Βελτιωμένος ήχος EV

Οι βελτιώσεις υπάρχουν και στον ήχο του EV του MX-30, ο οποίος αναλαμβάνει να προειδοποιεί τους οδηγούς μέσω αυτού. Τον Ιούλιο, η συχνότητα του ήχου για το αναβαθμισμένο μοντέλο έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να είναι παρόμοια με άλλους ήχους που ακούγονται ενώ το αυτοκίνητο βρίσκεται σε λειτουργία, όπως οι τροχοί και ο θόρυβος του ανέμου. Έτσι, οι οδηγοί αναγνωρίζουν την ποσότητα της ροπής με φυσικό τρόπο, όπως ακριβώς συμβαίνει και στα συμβατικά αυτοκίνητα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε