Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πάνω στη νέα γενιά του Nissan Qashqai εργάζεται η ιαπωνική εταιρεία.

Η νέα γενιά του μοντέλου θα βασιστεί σε μια νέα έκδοση της πλατφόρμας CMF.

Με νέες τεχνολογίες & υβριδικό το νέο Qashqai

18/6/2018

Πάνω στη νέα γενιά του Nissan Qashqai, εργάζεται η ιαπωνική εταιρεία, με το νέο SUV όταν κάνει την εμφάνισή του να αναμένεται να έρθει με δύο νέες υβριδικές επιλογές.

Μπορεί το νέο Qashqai να δέχεται τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρισμού, ωστόσο δεν αναμένεται να υπάρξει μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, καθώς σύμφωνα με τις φήμες η Nissan έχει πάρει την απόφαση να προσφέρει ένα νέο SUV βασισμένο σε μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα, η οποία δεν αποκλείεται να βασίσει και τα επόμενα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της μάρκας.
 
Στα του Qashqai, η νέα γενιά του μοντέλου θα βασιστεί σε μια νέα έκδοση της πλατφόρμας CMF (Common Module Family), η οποία μπορεί να φιλοξενήσει την υβριδική τεχνολογία. Το πιο πιθανό σενάριο είναι το Qashqai να προσφερθεί με δύο μορφές υβριδικών συστημάτων και συγκεκριμένα το καινοτόμο σύστημα ePower της Nissan, καθώς και την plug-in υβριδική τεχνολογία από τη Mitsubishi.

Μάλιστα έχουν υπάρξει αναφορές που λένε πως τα δύο υβριδικά συστήματα που θα είναι διαθέσιμα στη νέα γενιά του δημοφιλούς SUV, δεν αποκλείεται να αποτελούν το τέλος των πετρελαιοκίνητων εκδόσεων, οι πωλήσεις των οποίων έχουν σημειώσει πτώση.
 
Από κει και πέρα να σημειώσουμε πως το νέο Nissan Qashqai θα έρθει εξοπλισμένο με περισσότερα τεχνολογικά συστήματα , ένα από τα οποία θα είναι το ProPilot, ενώ υπαρκτή θα είναι και η μεγαλύτερη συνδεσιμότητα.
 
Τέλος σε ότι αφορά την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου, θα πάρει μία νέα εμφάνιση, με νέα φωτιστικά σώματα αλλά, η οποία όμως δεν θα έχει τεράστιες διαφορές σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, ενώ το νέο ιαπωνικό SUV αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του μέσα στο 2020.     

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις