Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Μεγαλύτερο SUV από την Stelvio ετοιμάζει η Alfa Romeo

Μεγαλύτερο SUV από την Stelvio ετοιμάζει η Alfa Romeo

30/3/2022

Η είδηση αυτή προέρχεται από μία συνέντευξη του CEO της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, ο οποίος δήλωσε πως η μιλανέζικη φίρμα ετοιμάζει το «αντίπαλο δέος» των BMW X5, X6 και 7-Series.

Διευρύνει τη γκάμα των SUV

Σε δηλώσεις του στον ολλανδικό Τύπο, ο Jean-Philippe Imparato, ο CEO της Alfa Romeo αποκάλυψε πως η μιλανέζικη φίρμα θα διευρύνει ακόμα περισσότερο τη γκάμα των SUV της μετά την παρουσίαση της αναμενόμενης Tonale.
 

5 νέα μοντέλα μέχρι το 2026

Ο λόγος γίνεται για 5 νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν μέχρι το 2026, με το πρώτο και το μικρότερο να κάνει την εμφάνισή του μέσα στο 2024. Μεταξύ των νέων μοντέλων, μετά την Tonale αναμένεται να δούμε τη μικρότερη Brennero που θα γνωρίσουμε τον επόμενο χρόνο, τον αντικαταστάτη του Stelvio, καθώς και ένα μεγαλύτερο SUV. Το τελευταίο θα τοποθετηθεί απέναντι στις X5, X6 της BMW, τη Mercedes GLE και τα Q7, Q8 της Audi.
 

Η Alfa Romeo Castello θα έρθει το 2027

Οι φήμες κάνουν λόγο πως το νέο SUV θα φέρει το όνομα Castello, ενώ θα βασίζεται στο δάπεδο της STLA-Large της Stellantis που θα μοιράζεται και η νέα γενιά Stelvio. Η Alfa Romeo Castello αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αγορές το 2027, μία χρονική περίοδο που η εταιρεία θα διαθέτει μία πλήρως ηλεκτρική γκάμα.
 

Η Alfa Romeo κόντρα στα γερμανικά SUV!
Θα διευρύνει τη γκάμα των SUV της με 5 νέα μοντέλα.
Από ένα μικρότερο SUV από την Tonale έως ένα μεγαλύτερο από το Stelvio.
Πιθανόν με το όνομα Castello και θα ανταγωνιστεί τα μεγάλα γερμανικά SUV.
Εσείς τι λέτε; Θα τα καταφέρει η φίρμα από το Μιλάνο;

 
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε