Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes-AMG A 45 & CLA 45: Επετειακή έκδοση Edition 55
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes-AMG A 45 & CLA 45: Επετειακή έκδοση Edition 55

13/5/2022

Το τμήμα AMG σβήνει τα 55 «κεράκια» και το γιορτάζει με μία ειδική επετειακή έκδοση Edition 55, η οποία προσφέρεται πλέον στις Mercedes AMG A 45 και CLA 45.

Η AMG γιορτάζει τα 55α γενέθλιά της

Προς το παρόν, η Mercedes έχει αποκαλύψει επίσημες εικόνες μόνο για την CLA 45, η οποία θα προσφερθεί αποκλειστικά στις ΗΠΑ, αφού το hatchback δεν προσφέρεται στην αμερικανική αγορά. Παρόλα αυτά, αμφότερα τα μοντέλα θα εξοπλίζονται με το AMG Aerodynamic πακέτο, με ένα πιο επιθετικό look χάρη στον εμπρός προφυλακτήρα με μεγαλύτερο διαχύτη και περισσότερα αεροδυναμικά βοηθήματα. Όπως υπόσχεται και η Mercedes, η εξέλιξη των τελευταίων έχουν γίνει μέσα σε αεροδυναμική σήραγγα.  

Με νέα μοναδικά χρώματα

Τα μοντέλα είναι διαθέσιμα σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς Digital White Metallic και Cosmos Black Metallic, ενώ «πατάνε» πάνω σε 19άρες AMG ζάντες χρώματος Titanium Grey με τα γράμματα «Edition 55» να αποτελούν μία όμορφη λεπτομέρεια, μαζί με την τάπα καυσίμου που φέρει το σήμα της AMG. Στις ξεχωριστές πινελιές που κοσμούν την εμφάνιση, συναντάμε το Night Package που περιλαμβάνει τις μαύρες απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, Panamericana γρίλια με ειδικό μαύρο φινίρισμα και μαύρα εμβλήματα.

Εσωτερικό με κόκκινες λεπτομέρειες

Μπαίνοντας στο εσωτερικό των A 45 και CLA 45, συναντάει κανείς μία δίχρωμη ταπετσαρία κόκκινου και μαύρου δέρματος, κόκκινα πατάκια με το λογότυπο «Edition 55», κόκκινές ραφές σε επενδύσεις και καθίσματα, ενώ στο κάτω μέρος του πλαισίου των θυρών υπάρχει φωτισμένο το λογότυπο AMG. Τέλος να αναφέρουμε πως, η Edition 55 προσφέρεται υπό την μορφή πακέτου με τις τιμές του να εκτιμούνται στη Γερμανία στα 14.280 ευρώ ή 12.614 ευρώ για τις AMG A 45/ CLA 45 και τις AMG A 45 S/ CLA 45 S αντίστοιχα.



Τα 55 κεράκια σβήνει η AMG και το γιορτάζει!
Με δύο ειδικές εκδόσεις στις A 45 και CLA 45.
Πιο «επιθετική» εμφάνιση, με αεροδυναμικά βοηθήματα και μαύρες λεπτομέρειες.
Κόκκινο εσωτερικό με αρκετές δόσεις πολυτέλειας.
Αν είχες θα έδινες 12.614 ευρώ επιπλέον για μία επετειακή έκδοση;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε