Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes-AMG C 43: Ετοιμάζεται ο διάδοχός της
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes-AMG C 43: Ετοιμάζεται ο διάδοχός της

26/4/2022

Η πρώτη teaser φωτογραφία της επερχόμενης AMG έκδοσης της C-Class, αποκαλύφθηκε στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης από τους επίσημους λογαριασμούς της Mercedes-AMG. Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι θα εφοδιάζεται από τον ήπια υβριδικό 2λιτρο κινητήρα απόδοσης πάνω από 400 ίππους.

Αναμένεται η νέα Mercedes-AMG C 43

Ένας χρόνος έχει περάσει, από τότε που η Mercedes παρουσίασε την πέμπτη γενιά της Mercedes C-Class και σύντομα σκοπεύει να κυκλοφορήσει στην αγορά και τον αντικαταστάτη της Mercedes-AMG C 43.

Σπορ διάθεση και χαρακτήρας

Η γκάμα με τα «ασημένια αστέρια» θα γίνει σύντομα πιο πλούσια, αφού η γερμανική φίρμα παρουσίασε την πρώτη teaser εικόνα του μοντέλου. Το «σκληροπυρηνικό» σπορ σεντάν θα υιοθετήσει ένα ελαφρώς πιο επιθετικό πρόβολο, με την Panamericana γρίλια να τονίζει ακόμα περισσότερο τα σπορτίφ χαρακτηριστικά. Μάλιστα, σε διάφορες  φωτογραφίες από τις δοκιμές που συνέλαβε ο κατασκοπευτικός φακός,  γνωρίζουμε πως το μοντέλο θα διαθέτει μεγάλες πλαϊνές ποδιές, νέες ζάντες και σπορ πίσω διαχύτη. Μένοντας στο πίσω μέρος, ο προφυλακτήρας θα διαθέτει τέσσερις συνολικά απολήξεις εξατμίσεων αυξάνοντας κατά πολύ το «άγριο» στυλ. Από την άλλη, στο εσωτερικό του το σεντάν θα διαθέτει σπορ τιμόνι και μοναδικής επένδυσης καθίσματα, όπως μας έχει συνηθίσει η AMG.

Ήπια υβριδικό 2λιτρο μοτέρ άνω των 400 ίππων

Το ενδιαφέρον συγκεντρώνει και το κινητήριο σύνολο που βρίσκεται κάτω από το καπό, με τις φήμες να κάνουν λόγο πως ο 3λιτρος twin-turbo V6 κινητήρας θα δώσει τη θέση του σε έναν ήπια υβριδικό 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με ισχύ που θα ξεπερνάει τα 400 άλογα. Αξίζει να αναφέρουμε πως το 2λιτρο turbo μοτέρ που συναντάμε στην AMG A45 S, αποδίδει 421 άλογα και 500 Nm ροπής χωρίς κάποια υβριδική υποβοήθηση. Τη μετάδοση και στους 4 τροχούς, αναμένεται να κάνει ένα αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε