Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes-AMG EQE SUV: Αποκάλυψη στις 16/10
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes-AMG EQE SUV: Αποκάλυψη στις 16/10

28/9/2022

Προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στο ευρύ στις 16 Οκτωβρίου είναι η Mercedes EQE SUV, ωστόσο θα συνοδεύεται από την AMG έκδοση επιδόσεων.

Στις 16 Οκτωβρίου η παρουσίαση

Πριν μερικούς μήνες, Mercedes δημοσιοποίησε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη EQE SUV, κάνοντας γνωστό πως το ηλεκτρικό SUV θα κάνει το ντεμπούτο του στις 16 Οκτωβρίου. Οι τελευταίες πληροφορίες, αναφέρον πως παράλληλα με τη «συμβατική», θα γνωρίσουμε και την AMG έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού premium SUV.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Δεν έχουν δοθεί πληροφορίες για το κινητήριο σύνολο

Βέβαια, η εταιρεία με το αστέρι κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά μην αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για το σύστημα μετάδοσης κίνησης της Mercedes-AMG EQE SUV. Παρόλα αυτά, το sedan «αδερφάκι» μπορεί να μας δώσει μία πρώτη γεύση από το τι αναμένεται να ακολουθήσει. Όπως αναφέρουν επίσημες πληροφορίες της εταιρείας, σίγουρα θα υπάρξει μία AMG έκδοση που θα εφοδιάζεται με δύο ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες σε εμπρός και πίσω άξονα, προσφέροντας κίνηση και στους 4 τροχούς. Αντίστοιχα στην sedan EQE, διατίθεται με 1 ή 2 ηλεκτρικά μοτέρ, δικίνητη ή τετρακίνητη, με την ισχύ να ξεκινάει από τους 292 ίππους και να φτάνει μέχρι και τους 687 στην ισχυρότερη  AMG EQE 53 4MATIC+.
 

Σπορ εμφάνιση, πολυτελής άνεση και τετραδιεύθυνση

Μεταξύ άλλων, η SUV AMG EQE θα διαθέτει σύστημα τετραδιεύθυνσης και πιο επιθετική εξωτερική σχεδίαση με σπορ λεπτομέρειες, όπως της αρμόζει. Μόλις τον περασμένο Αύγουστο, μας είχε εντυπωσιάσει το εσωτερικό της Mercedes EQE SUV που είχε δημοσιεύσει με φωτογραφίες η ίδια η εταιρεία. Εκτός του υψηλού hi-tech επιπέδου, θα προσφέρει κορυφαίους στην κατηγορία του χώρους, με τους επιβάτες να κάθονται με περίσσεια άνεση και μπόλικο «αέρα» σε κεφάλι και πόδια. Επιπλέον, ένας ατμοσφαιρικός φωτισμός θα δίνει άλλη νότα στη καμπίνα, ενώ το προαιρετικό υπερσύγχρονο σύστημα infotainment MBUX θα δίνει το παρόν, μετατρέποντας ολόκληρο το ταμπλό του αυτοκινήτου σε μία τεράστια οθόνη. Πολυτέλεια προσδίδει και το άψογο φινίρισμα για το οποίο φημίζεται η Mercedes, με υλικά από ξύλο και αλουμίνιο να κοσμούν τους εσωτερικούς χώρους.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε