Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes-Benz: Ηγέτης στην ηλεκτροκίνηση

Mercedes-Benz: Ηγέτης στην ηλεκτροκίνηση

Διαβάστηκε από 54281 αναγνώστες - 26/11/2021

Η Mercedes-Benz έχει μπει δυναμικά στο κόσμο της ηλεκτροκίνησης, αναδεικνύοντας την ολοκληρωμένη γκάμα της σε ηλεκτρικά μοντέλα και δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι είναι ήδη ο ηγέτης στη νέα ηλεκτρική εποχή.

Mε 7 από τις 10 παρουσιάσεις νέων μοντέλων στην IAA MOBILITY στο Μόναχο να είναι αμιγώς ηλεκτρικά, η Mercedes-Benz, με moto «Lead in electic», είναι ήδη αρκετά βήματα μπροστά στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων έδειξε ότι κάνει απτή τη μετάβαση προς ένα βιώσιμο και ψηφιακό μέλλον χωρίς εκπομπές ρύπων.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Lead in Electric ή αλλιώς ηλεκτρική ποικιλομορφία με σήμα το αστέρι

Η Mercedes-Benz παρουσίασε στην Odeonsplatz ολόκληρη τη γκάμα των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της, από αυτοκίνητα πόλης μέχρι πολυτελή σεντάν επιδόσεων και MPV. Ανάμεσα τους 7 νέα μοντέλα: EQB 350 4MATIC, EQE 350, Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+, Concept Mercedes-Maybach EQS, Concept Mercedes-Benz EQG, Concept EQT και smart Concept #1. Mε την κίνηση αυτή, η γερμανική εταιρία μπαίνει δυναμικά στον τομέα του emobility και στηρίζει την εταιρική στρατηγική «Lead in Electric». Εντυπωσιακά και υψηλών προδιαγραφών και τα μοντέλα ΕQA (άμεσα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά) και EQB (αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα), ευθυγραμμισμένα απόλυτα με την πολιτική της εταιρίας αλλά και τις ανάγκες του ελληνικού καταναλωτικού κοινού.


Mercedes EQA: 426 χλμ αυτονομία και εντυπωσιακές λεπτομέρειες

Το αμιγώς ηλεκτρικό SUV συνδυάζει έντεχνα την στιβαρή εξωτερική εμφάνιση, με αθλητικά στοιχεία και σπορτίφ πινελιές, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό οπτικό σύνολο. Η EQA ξεχωρίζει από τη χαρακτηριστική επένδυση ψυγείου black panel με κεντρικό αστέρι και τη φωτεινή λωρίδα στο μπροστινό και πίσω τμήμα, ενώ τα μυώδη power dome πάνω στο καπό τονίζουν τις επιβλητικές επιδόσεις της. Η καμπίνα του SUV καταφέρνει να μεταφέρει στους επιβάτες την αίσθηση της ηλεκτροκίνησης, ειδικά με τις χρωματιστές λεπτομέρειες σε ροζ  χρυσό, που συναντάμε στην έκδοση Electric Art. To ευφυές σύστημα πολυμέσων, MBUX με τις δυο εντυπωσιακές εικόνες, είναι διαχειρίσιμο μέσω φωνητικών εντολών, αφής και ανέπαφων χειρισμών. Premium, όπως μόνο η Mercedes ξέρει, το εσωτερικό της EQA είναι ευρύχωρο και άκρως πρακτικό, ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις ολόκληρης της οικογένειας. Με ιπποδυνάμεις που φτάνουν μέχρι τους 292 ίππους και με κορυφαία αυτονομία για την κατηγορία, έως 426 χιλιόμετρα, σίγουρα o αγοραστής θα βρει ακριβώς αυτό που του ταιριάζει.
 

Mercedes EQB: O ορισμός της ευρυχωρίας με 7 θέσεις και 1.710 λτ αποθηκευτικό χώρο

Η Mercedes EQB αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα και με τον ερχομό της πρόκειται να ταράξει τα νερά των αμιγώς ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων. Η εξωτερική της εμφάνιση έχει έντονες γωνίες και με τον δυναμικό σχεδιασμό της, τραβάει τα βλέμματα. Το μεγάλο της όμως πλεονέκτημα, είναι το αριστοκρατικό σε χώρους εσωτερικό της, ένα μικρό θαύμα της σχεδίασης, με δυνατότητα 7θέσιας διάταξης, μοναδικό στην κατηγορία της. Η μέγιστη χωρητικότητα του χώρου φόρτισης είναι 1.710 λίτρα, νούμερο ικανό να «χωρέσει» όλη τη ζωή σας. ...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε