Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μία Mercedes-Benz G550 4 × 4² είναι το νέο απόκτημα του γνωστού Αμερικανού ράπερ, Lil Baby.

Oι 24άρες ζάντες, συνδυάζονται με ελαστικά 37 ιντσών.

H G550 4 × 4² στα «χέρια» του Lil Baby

Μια G550 4 × 4² στα «χέρια» του Lil Baby

24/10/2018

Μία Mercedes-Benz G550 4 × 4² είναι το νέο απόκτημα του γνωστού Αμερικανού ράπερ, Lil Baby, ο οποίος ωστόσο με το που αγόρασε το νέου του αυτοκίνητο φρόντισε να το εξατομικεύσει.

Μπορεί το γερμανικό «κτήνος» να προέρχεται κατευθείαν από τη γραμμή παραγωγής της Mercedes, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τις ζάντες, καθώς ο 23χρονος αμερικανός ράπερ θέλησε να τις αντικαταστήσει με νέους τροχούς Forgiato Gambe 24 ιντσών, με μαύρο και μπλε φινίρισμα προκειμένου να έρχεται σε συνάφεια με το εργοστασιακό εξωτερικό χρώμα του SUV.
 
Από κει και πέρα οι 24άρες ζάντες, συνδυάζονται με ελαστικά 37 ιντσών, καθιστώντας έτσι το μοντέλο ικανό να κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση στις εκτός δρόμου διαδρομές.

¶λλα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, οπότε υποθέτουμε πως το μοντέλο είναι όπως ακριβώς βγήκε από τη γραμμή παραγωγής της Mercedes. Αυτό σημαίνει πως παίρνει ισχύ από τον 4.0 λίτρων bi-turbo V8 κινητήρα, ο οποίος προσφέρει 416 ίππους και συνδυάζεται με ένα επτατάχυτο κιβώτιο που στέλνει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως οι εικόνες που αναρτήθηκαν στο Instagram συγκέντρωσαν  σχεδόν 500 χιλιάδες likes σε λιγότερο από 24 ώρες, αποτελώντας μια ακόμα επιβράβευση για την Mercedes.   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις