Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέα Αlfa Romeo MiTo: Το επόμενο βήμα της Μεταμόρφωσης

Νέα Αlfa Romeo MiTo: Το επόμενο βήμα της Μεταμόρφωσης

Διαβάστηκε από 9610 αναγνώστες - 5/8/2022

Οι φήμες για τη νέα MiTo έχουν πάρει φωτιά και θέλουν την μιλανέζικη μάρκα να έχει πάρει το τελικό ΟΚ για να παρουσιάσει το 2023 το αναμενόμενο μοντέλο παραγωγής, που θα μοιράζεται την πλατφόρμα των Peugeot 208 και Opel Corsa.

Το 2023 η μεγάλη επιστροφή

Όλοι θυμόμαστε την πρώτη φορά που η μικρή Alfa Romeo MiTo έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, τραβώντας όλα τα φώτα αλλά και τα βλέμματα πάνω της χάρη στο μιλανέζικο ταπεραμέντο, την ιταλική φινέτσα και την ελκυστική σχεδίαση. Το μικρό μοντέλο της Alfa Romeo αγαπήθηκε από την αρχή της εμπορικής του καριέρας, ενώ ούσα η φθηνότερη Alfa μύησε αρκετούς νέους Alfisti στα μοντέλα της εταιρείας. Δυστυχώς, το 2018 ήρθε το τέλος της εποχής του μοντέλου με αρκετούς να πιστεύουν πως η MiTo θα μπει στο χρονοντούλαπο της Alfa Romeo, αλλά οι Ιταλοί έχουν άλλα σχέδια... 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η υπόσχεση του Carlos Tavares

Βέβαια, η “μαμά” Stellantis έπαιξε σημαντικό ρόλο στο μέλλον της Alfa Romeo αφού ήταν η εταιρεία που ένωσε τις γαλλικές Peugeot, Citroen, DS, την γερμανική Opel και τις Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Jeep κάτω από μία σκεπή. Ο “ισχυρός άντρας” του υπερομίλου Carlos Tavares, αποφασισμένος είχε δηλώσει πως θα γίνουν επενδύσεις σε όλες τις μάρκες που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του και πως κάθε μία θα έχει τη δική της ευκαιρία να λάμψει. 

Η Tonale ήταν μόνο η αρχή

Στο Μιλάνο όμως, οι άνθρωποι της Alfa Romeo πριν ακόμα συγχωνευτούν κάτω από τη Stellantis, δούλευαν πάνω στην ανάπτυξη ενός νέου SUV, την πρόσφατα παρουσιασμένη Tonale. Το εν λόγο νέο μοντέλο έκανε το ντεμπούτο του στο κοινό με το μότο “Metamorphosis”, σηματοδοτώντας την αλλαγή της μάρκας. Η Tonale ήταν η αρχή. Τα νέα δημοσιεύματα λένε πως ένα νέο μικρό SUV ετοιμάζεται και θα προστεθεί στην ιταλική γκάμα το 2023, προσφέροντας όχι μόνο κινητήρες εσωτερικής καύσης αλλά και αμιγώς ηλεκτρικές εκδοχές. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι πληροφορίες για τη νέα MiTo.  

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε