Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Nέα Ford Mustang: Πρεμιέρα για την 7η γενιά
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nέα Ford Mustang: Πρεμιέρα για την 7η γενιά

Διαβάστηκε από 11072 αναγνώστες - 15/9/2022

Η νέα γενιά της Ford Mustang είναι εδώ, με το εμβληματικό «Pony» να διαθέτει μία ανασχεδιασμένη εμφάνιση, με κινητήρα V8, τεχνολογίες αιχμής και ένα αναβαθμισμένο σύστημα infotainment.

Ήρθε η 7η γενιά της Mustang

Μετά από τόσα χρόνια, η Mustang δε χρειάζεται συστάσεις για το ποια είναι, αφού έχει αφήσει το δικό της στίγμα στην ιστορία της αυτοκίνησης. Αισίως λοιπόν, έφτασε στην 7η γενιά της μαζί με ανασχεδιασμένη εμφάνιση και πλήθος νέων συστημάτων, με αποκορύφωμα τη δυνατότητα να εκκινήσεις τον κινητήρα από απόσταση.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ανανεωμένη εμφάνιση με ακόμα πιο μυώδη χαρακτηριστικά

Η νέα Mustang έρχεται με ανανεωμένη εμφάνιση και στυλ, με τους προβολείς Tri-Bar LED να είναι το βασικό χαρακτηριστικό της νέας σχεδίασης, όπως και τα φαρδύτερα πίσω φτερά που συμβάλλουν στην πιο μυώδης εικόνα. Και σε αυτή την γενιά θα κυκλοφορήσουν κουπέ και κάμπριο αμαξώματα, με τα δεύτερα να έχουν μεγαλύτερη γραμμή οροφής. Από κει και μετά, διαφορές στο design συναντάμε ανάλογα τις εκδόσεις του κινητήρα (EcoBoost 2,3 λτρ. ή 5,0 λίτρων GT). Στην «μεγάλη» Mustang GT ένας V8 κρύβεται κάτω από το καπό και αυτός είναι ένας από τους λόγους που έχει ελαφρώς διαφορετικό μπροστινό μέρος, με το επάνω τμήμα να χωρίζεται σε τρία κομμάτια και διευρυμένους αεραγωγούς χαμηλά. Στο καπό υπάρχουν επιπλέον αεραγωγοί καθώς και ένα επανασχεδιασμένο σπλίτερ. Η νέα Mustang «πατάει» σε τροχούς 17 ιντσών για την έκδοση με τον ecoboost κινητήρα, ενώ 19άρες ζάντες στη GT, με δυνατότητα επιλογής και 20 ιντσών.
 
Αμφότερα τα μοντέλα θα είναι εξοπλισμένα με το πακέτο Bronze Design που φέρει ζάντες και χάλκινα σήματα, ενώ το πακέτο Performance μεταξύ άλλων ενσωματώνει φρένα Brembo και φαρδύτερους πίσω τροχούς και ελαστικά. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα για προσαρμοζόμενα αμορτισέρ MagneRide, καθίσματα Recaro και ενεργή εξάτμιση. Χάρη στο Performance Pack, η Mustang GT εξοπλίζεται με ένα σύστημα που ονομάζεται electronic drift brake και μοιάζει με ένα παραδοσιακό μηχανικό χειρόφρενο, το οποίο σύμφωνα με τη Ford «είναι σχεδιασμένο για αρχάριους οδηγούς να μαθαίνουν και να βελτιώνουν τις δεξιότητές τους στο drift, παρέχοντας επίσης στους έμπειρους οδηγούς ένα σύστημα έτοιμο για αγώνες».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αν επιλέξουν ανάμεσα σε 12 χρωματικές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των τριών νέων αποχρώσεων BlueEmber, VaporBlue και YellowSplash.

Μεγάλες αλλαγές συναντάμε στο εσωτερικό

Οι μεγαλύτερες αλλαγές βρίσκονται στο εσωτερικό της νέας Mustang. Πλέον, υπάρχει ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,4 ιντσών και μία νέα οθόνη αφής 13,2 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης SYNC 4 που ενσωματώνει και το Amazon Alexa. Η γενική εικόνα στην καμπίνα της Mustang ξεφεύγει από τη ρετρό εμφάνιση των προηγούμενων γενεών, με το αυτοκίνητο να λαμβάνει τιμόνι με επίπεδη βάση, βάση ασύρματης φόρτισης τηλεφώνου και μία πλήρη σουίτα συστημάτων ασφαλείας. Οι εκδόσεις Premium, διαθέτουν  ραφές στον πίνακα οργάνων και στα εσωτερικά πάνελ των θυρών που προκαλούν μία όμορφη αντίθεση, ενώ τα μοντέλα GT διαθέτουν δερμάτινα ένθετα καθισμάτων.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε