Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Nέα Porsche Cayenne S Coupe

11/6/2019

Στην επίσημη παρουσίαση της Cayenne S Coupe, προχώρησε η Porsche, με το νέο μοντέλο να είναι τροφοδοτημένο με V6 κινητήρα 440 ίππων και 550 Νm ροπής..

Την S έκδοση της νέας Cayenne Coupe παρουσίασε η Porsche θέλοντας να προσφέρει μια ακόμη επιλογή στην γκάμα του μοντέλου για να ικανοποιήσει αυτούς που θέλουν κάτι πιο ισχυρό στο χώρο του μηχανοστασίου.



Η S έχει σχεδιαστεί να τοποθετηθεί ανάμεσα στην απλή και την Τurbo έκδοση του μοντέλου και για αυτό εφοδιάζεται με έναν twin-turbo V6 κινητήρα χωρητικότητας 2,9 λίτρων απόδοσης 440 ίππων και 550 Νm ροπής σε συνδυασμό με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της μάρκας που στέλνει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Όσον αφορά στις επιδόσεις, το σπριντ από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα γίνεται σε 5 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 263 χλμ./ώρα.

 
Στην ευρωπαϊκή έκδοση «S», η Cayenne Coupe λαμβάνει πανοραμική γυάλινη οροφή, 20άρες ζάντες και το Sport Chrono Πακέτου εξοπλισμού ενώ θα προσφέρονται και διάφορα συστήματα ασφαλείας όπως υποβοήθησης παρκαρίσματος, σύστημα Power Steering Plus και το Active Suspension Management σύστημα της Porsche.



Aκόμα, η Porsche προσφέρει προαιρετικά τρία πακέτα Lightweight Sport που βελτιώνουν την επίδοση του μοντέλου στο 0-100 κατά 1 δέκατο του δευτερολέπτου και περιλαμβάνουν πλήθος εξοπλισμού όπως: υφασμάτινη Houndstooth επένδυση στα καθίσματα, ανθρακονημάτινη οροφή και 22άρες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου.
Η Porsche Cayenne S Coupe είναι διαθέσιμη ήδη για παραγγελία στην Γερμανία με τιμή από 99.657 ευρώ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις